Life

Chef Florin Dumitrescu a slăbit 10 kilograme în doar 21 de zile. Prima reacție după terminarea dietei

07.04.2021 | 15:42
Chef Florin Dumitrescu a slabit 10 kilograme in doar 21 de zile Prima reactie dupa terminarea dietei
Chef Florin Dumitrescu a slăbit 10 kilograme în doar 21 de zile. Prima reacție după terminarea dieteiSursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu a reușit să slăbească 10 kilograme în doar 21 de zile. Prima reacție a acestuia după terminarea dietei a fost îndreptată spre poftele culinare. El a precizat că abia așteaptă să guste un antricot și să bea două pahare de vin.

Dieta pe care a ținut-o celebrul bucătar a fost una destul de strictă, presupunând alternarea a trei alimente. Astfel, în primele trei zile a consumat doar varză, în următoarele trei a mâncat doar orez, iar apoi, în alte trei zile, a putut să consume piept de pui la grătar.

ADVERTISEMENT

În cea de a zecea zi, se poate mânca legume crude dau la grătar. La sfârșitul celor 10 zile, dieta se reia, începând cu zilele de varză.

Chef Florin Dumitrescu a slăbit 10 kilograme în doar 21 de zile. Prima reacție după terminarea dietei

Regimul alimentar al celebrului chef a fost unul destul de dificil. Totuși, la sfârșitul acestuia, el s-a declarat mulțumit de rezultate.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când juratul de la „Chefi la cuțite” ține această dietă. În trecut, el a reușit să dea jos un număr impresionant de kilograme cu ajutorul ei.

„Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun. Am dat 17 kilograme atunci, acum 9 jumătate – aproape 10, dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, a spus el pe Instagram, potrivit Libertatea.

ADVERTISEMENT

El a explicat și că abia așteaptă să mânânce unele alimente de care nu s-a apropiat în această perioadă: „am terminat dieta și ce să fac eu primul lucru după dietă? Ard grătarele pentru că peste iarnă ruginesc și pentru că fata mea cea mare mi-a cerut mici. Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate de antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept.”

Chef Florin Dumitrecu nu a recomandat acest regim alimentar. El a explicat că sunt multe minusuri în ceea ce privește starea de sănătate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta a precizat că există riscul ca surplusul de greutate să revină după încetarea dietei. El a subliniat că cel mai bine e ca oamenii să ceară părerea unui nutriționist și a unui antrenor de fitness atunci când doresc să scadă în greutate.

ADVERTISEMENT