Life

Chef Foa, prins la volan sub influența substanțelor interzise. A ieșit pozitiv la cocaină și canabis

Chef Foa a fost prins conducând sub influența drogurilor. Celebrul bucătar a fost testat pozitiv pentru două substanțe interzise.
23.10.2023 | 20:39
Chef Foa prins la volan sub influenta substantelor interzise A iesit pozitiv la cocaina si canabis
Chef Foa a fost prins drogat la volan. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Chef Foa, pe numele său real Florin Scripcă, a fost prins de polițiștii din București conducând sub influența drogurilor. Celebrul bucătar a fost testat pentru două substanțe interzise, conform primelor informații.

Chef Foa a fost prins drogat la volan

La câteva zile după ce Ana Morodan și-a aflat sentința după ce a fost prinsă că s-a urcat la volan sub inluența alcoolului și a substanțelor interzise, o altă vedetă din România a ajuns într-o situația similară.

ADVERTISEMENT

Chef Foa, așa cum este cunoscut în România, a fost depistat de polițiștii rutieri din București, în urma testării cu Drugtest, conducând sub influența a două droguri. Florin Scripcă, pe numele său real, a fost testat pozitiv pentru cocaină și canabis.

„În jurul orei 17:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a două substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice”, a transmis  Brigada Rutieră, conform libertatea.ro. 

Chef Foa a fost oprit la Piața Charles de Gaulle din Capitală, iar asupra lui au fost găsite și „4 țigarete susceptibile de a conține substanță vegetală, cu miros înțepător”. Astfel, a fost deschis un dosar penal în care se fac cercetări în rem, care se referă la faptă nu la persoană.

ADVERTISEMENT

Ce spunea bucătarul despre participarea la Survivor România

Chef Foa a fost prezentatorul emisiunii culinare Cine-i chefuʼ?, difuzată pe Kanal D, precum și jurat la Masterchef la Pro TV. Anul trecut, atunci când a fost întrebat dacă ar participa vreodată la Survivor România, mărturisea că ar fi o provocare majoră pentru care ar trebui să lase viciile deoparte.

„Da, m-am gândit şi mi-am dat seama că nu e deloc uşor. E o provocare mare, îţi testează mai mult voinţa şi abilităţile de a te detaşa de vicii, pentru că acolo trebuie să renunţi neapărat şi la vicii (râde).

ADVERTISEMENT

Da, e greu, dar m-aş vedea într-o emisiune în care trebuie să mă lupt, practic, pentru supravieţuire”, a declarat anul trecut chef Foa, acum prins conducând sub influența substanțelor interzise, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT