Life

Ana Morodan, condamnată la închisoare după accidentul rutier produs în București. Ce decizie au luat judecătorii în cazul ”contesei digitale”

Ana Morodan, pedepsită cu pușcăria după ce a produs incidentul din Capitală. Hotărârea magistraților în cazul influenceriței.
19.10.2023 | 16:40
Ana Morodan condamnata la inchisoare dupa accidentul rutier produs in Bucuresti Ce decizie au luat judecatorii in cazul contesei digitale
Ana Morodan, pedepsită cu pușcăria după ce a produs incidentul din Capitală. Hotărârea magistraților în cazul influenceriței. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a fost condamnată la închisoare după accidentul rutier produs în București. Ce decizie au luat judecătorii în cazul ”contesei digitale”. Fosta concurentă de la Asia Express nu a reacționat la aflarea veștii.

Ana Morodan, pedepsită cu pușcăria după ce a produs incidentul din Capitală. Hotărârea magistraților în cazul influenceriței

Ana Morodan a fost pedepsită cu pușcăria după ce a produs incidentul din Capitală, când s-a urcat la volan cu permisul suspendat și sub influența substanțelor interzise și a alcoolului. Hotărârea magistraților în cazul influenceriței.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de joi, 19 octombrie 2023, ”Contesa Digitală” a aflat că a fost condamnată la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare. În plus, vedeta trebuie să muncească 60 de zile lucrătoare în folosul comunității.

Mai exact, fosta concurentă de la Antena 1 trebuie să lucreze pentru Primăria Orașului Voluntari sau în cadrul societății GREEN CITY VOLUNTARI SA. Conform Agerpres, judecătorii au mai stabilit că decizia nu este una definitivă.

ADVERTISEMENT

Până în aceste clipe Ana Morodan nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului. Accidentul a fost produs în luna martie a acestui an și de atunci influencerița a făcut mai multe lucruri radicale și chiar s-a internat într-un centru de reabilitare.

Ana Morodan, condamnată pentru faptele sale

Ana Morodan a fost condamnată pentru faptele sale, după ce a primit mai multe capete de acuzare pentru accidentul rutier provocat în Capitală. Concret, pentru infracțiunea de refuz de prelevare de mostre biologice a primit o pedeapsă de 10 luni de închisoare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pentru conducerea mașinii cu permisul suspendat ”Contesa Digitală” a primit 6 luni de detenție. Totodată, pentru conducerea vehiculului sub influența substanțelor psihoactive și a alcoolului a primit 10 luni de detenție.

Mai exact, vedeta are de ispășit o pedeapsă de peste 1 an și 3 luni. Din păcate, nu este singura care a ajuns în această situație neplăcută în ultima perioadă. Xonia se numără printre vedetele care au fost prinse pe picior greșit la volan.

ADVERTISEMENT

Smiley este un alt artist român care a rămas fără permis de conducere pentru că a depășit limita de viteză. Prezentatorul de la Românii au talent a fost prins cu o viteză de peste 100 km/h, în județul Tulcea.

ADVERTISEMENT