Life

Chefi la Cuțite, scandal de proporții! Bontea, momente tensionate cu un concurent din echipa lui Scărlătescu

07.12.2020 | 23:50
Chefi la Cutite scandal de proportii Bontea momente tensionate cu un concurent din echipa lui Scarlatescu
ADVERTISEMENT

Concurentul lui Cătălin Scărlătescu, Robert Vasiliu, a șocat pe toată lumea după ce a făcut un gest obscen la adresa lui Sorin Bontea, în cadrul emisiunii culinare difuzate pe Antena 1.

A ieșit scandal între echipe la ”Chefi la Cuțite”, după ce unul dintre cei mai buni concurenți ai lui Cătălin Scărlătescu s-a luat la ceartă cu renumitul chef Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Sezonul opt al emisiunii ”Chefi la Cuțite” este plin de tensiune, iar fiecare ediție aduce noi provocări, pe care concurenții tind să nu le gestioneze deseori cu răbdare.

Discuții aprinse între Sorin Bontea și un concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu

Deși, de-a lungul timpului, tensiunile au apărut deseori între chefi sau între concurenți, se pare că lucrurile s-au schimbat în cadrul competiției culinare. Un concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu a răbufnit și s-a luat la ceartă chiar cu Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

În ediția de luni seară, echipa lui Sorin Bontea a învins, iar echipele lui Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au intrat la duel, motiv pentru care concurenții câștigătorului Asia Express au avut un schimb de replici cu ceilalți concurenți.

Așa cum era de așteptat, lucrurile au degenerat, iar Robert Vasiliu a intrat într-un conflict direct cu Sorin Bontea. Concurentul lui chef Scărlătescu a făcut un gest obscen, iar Sorin Bontea a reacționat, aruncându-i cuvinte dure acestuia.

ADVERTISEMENT

”Mă enervezi! Am crezut că ești băiat deștept, dar ești fraier rău! (…) A făcut un gest obsecen și l-am pus la punct. Oricum eram nervos după proba de astăzi. În primul rând, am o anumită vârstă, în al doilea rând sunt chef, glumele noastre, ce ne permitem noi, chefii, e o altă discuție. De unde gestul ăsta, n-am nicio idee. Eu înțeleg că sunt frustrați pentru că le-am dat o lecție de gătit”, a spus Sorin Bontea.

De altfel, și colegii lui Robert au fost șocați de gestul acestuia. Reacția lui nu a fost nici pe placul lui Cătălin Rizea, care l-a atenționat pe coechipierul său în privința gestului său impulsiv.

ADVERTISEMENT

”Am rămas foarte surprins de un gest pe care l-a făcut Robert. Un semn cu șorțul care e obscen. Pare foarte deplasat”, a spus soțul Addei.

În plus, concurenții lui Sorin Bontea au sărit în apărarea mentorului lor. Ionuț Belei a ripostat și l-a criticat dur pe Robert Vasiliu pentru reacția sa care nu i-a făcut deloc cinste.

”Eu cred că Robi și-a stricat toată echipa. Reacția lui este una de o nulitate de om, fără bun simț, nu pentru noi, ci pentru chef Sorin Bontea. Putea să îi fie tată, mentor, profesor”, a spus și Ionuț Belei.

Nici ceilalți chefi nu s-au arătat indiferenți față de gestul concurentului Robert Vasiliu, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu judecând aspru reacția impulsivă a acestuia.

”Tot conflictul ăsta nu ar fi trebuit să existe. Nu ar fi trebuit să își permită să îi răspundă lui Sorin în felul în care a făcut-o. Nu trebuie să uităm cine e concurent și cine e chef. Acolo unde experineța primează, acolo este și respectul, nu trebuie să ne tragem de șireturi”, a declarat Florin Dumitrescu.

”Ce mă supără pe mine foarte tare este acel moment când un concurent se simte îndreptățit să poarte o discuție cu unul dintre chefi de la egal la egal. N-ai cum să jignești un om, o echipă, poți să își spui părerea într-un mod neobscen, foarte decent și acolo se termină tot”, a spus și Scărlătescu.

Prezentatoarea emisiunii, Gina Pistol, a taxat și ea reacția tânărului și l-a atenționat pe acesta cu privire la gestul său, dând de înțeles că o astfel de reacție ar putea fi sancționată dur.

”Trebuie să păstrăm limitele bunului simț”, a precizat iubita lui Smiley.

În cele din urmă, simțindu-se atacat din toate părțile, Robert Vasiliu și-a justificat gestul și a mărturisit că reacția sa nu are nicio legătură cu Sorin Bontea și că va discuta cu cheful echipei adverse în privat.

”N-a fost pentru chef. Ionuț și Maria merită ce e mai rău în concursul ăsta. O să îi explic lui chef Sorin Bontea toată această nebunie, căci a înțeles-o greșit”, a spus Robert Vasiliu.

ADVERTISEMENT