Life

Rețetă Chef Sorin Bontea: ciolan de porc cu fasole sau varză. Vei impresiona cu acest preparat

01.12.2020 | 17:25
Reteta Chef Sorin Bontea ciolan de porc cu fasole sau varza Vei impresiona cu acest preparat
Rețetă Chef Sorin Bontea: ciolan de porc cu fasole sau varză. Vei impresiona cu acest preparat. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cu ocazia Zilei Naționale a României, chef Sorin Bontea și-a surprins fanii cu o rețetă tradițională, arătându-le acestora cum se gătește ciolanul de porc cu fasole sau varză.

Unul dintre cei trei jurați din cadrul emisiunii culinare ,,Chefi la Cuțite” de pe Antena 1, Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați și de reunume bucătari din țară.

ADVERTISEMENT

Carismaticul chef obișnuiește să îi surprindă pe internauți cu rețete inedite și practice, iar acum, cu ocazia zilei de 1 decembrie, acesta a postat o rețetă tradițională, cu care fanii acestuia vor impresiona cu siguranță.

Rețetă Chef Sorin Bontea: ciolan de porc cu fasole sau varză

Chef Sorin Bontea nu uită niciodată de fanii lui de pe rețelele de socializare și le-a pregătit acestora o nouă rețetă, cu specific tradițional, cu ocazia Zilei Naționale a României.

ADVERTISEMENT

Prin intermediul unui videoclip postat pe pagina sa oficială de Facebook, Sorin Bontea a oferit instrucțiuni clare cu privire la modul de preparare a ciolanului de porc, dar și referitoare la ingredientele de care are nevoie cel care gătește acest preparat tradițional.

,,De ziua noastră vă las o rețetă tradițională: ciolanul de porc. Cu fasole, cu varză sau murături, alegerea e a voastră.
La mulți ani, România! Să fim bine!”, a scris celebrul chef în dreptul postării sale.

ADVERTISEMENT

,,Am pus ciolanul la marinat pentru doar 24 de ore, dar puteți să îl puneți și pentru 48 de ore. Am făcut saramură, un litru de apă, o lingură de sare cu vârf, foi de dafin, ienibahar, boabe de piper și nimic altceva.”, a spus juratul de la ,,Chefi la Cuțite” la începutul filmulețului.

Fanii lui Sorin Bontea s-au arătat foarte încântați de inițiativa acestuia și i-au mulțumit bucătarului pentru sfaturile sale în materie de bucătărie. De asemenea, internauții l-au felicitat pe chef pentru talentul său culinar și l-au surprins cu urări speciale cu ocazia celebrării Zilei Naționale.

ADVERTISEMENT