Premier League

Chelsea se impune în derby-ul cu Arsenal într-un meci cu cinci goluri. Video

18.08.2018 | 21:10
Chelsea se impune in derbyul cu Arsenal intrun meci cu cinci goluri Video

Chelsea – Arsenal Live stream la TV online Eurosport etapa 2 Premier League. Chelsea s-a impus cu 3-2 în derby-ul etapei a 2-a din Premier League în faţa celor de la Arsenal. Trupa lui Maurizio Sarri a condus cu 2-0 în primele 20 de minute, dar a fost egalată în cele din urmă după golurile lui Iwobi şi Mkhitaryan. Formaţia de pe Stamford Bridge avea să câştige însă pe final după un gol marcat de Marcos Alonso, cel care s-a alăturat pe lista marcatorilor lui Pedro şi Morata. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, Min 90: Chelsea s-a impus cu 3-2 în derby-ul cu Arsenal şi are maximum de puncte după două etape.


UPDATE, Min. 81: Marcos Alonso a înscris cu un şut plasat din apropierea porţii lui Petr Cech.


UPDATE, Min 41: Alex Iwobi a restabilit egalitatea în partida de pe Stamford Bridge după o pasă venită de la Henrik Mkhitaryan.


UPDATE, Min 37: Henrik Mkhitaryan a marcat cu un şut excelent din interiorul careului de 16 metri


UPDATE, Min.20: Alvaro Morata a majorat avantajul celor de la Chelsea după o ocazie imensă ratată de către Pierre-Emerick Aubameyang la poarta adversă.


UPDATE, Min. 9: Chelsea a deschis scorul în minutul 9 după un gol marcat de spaniolul Pedro, cel care a fost lăsat singur cu portarul de o pasă venită excelent de la Marcos Alonso.


UPDATE, ora 19:30: Start de meci în derby-ul rundei din Premier League.


UPDATE, ora 18:30: Antrenorii celor două formaţii au anunţat echipele de start:

Chelsea: Kepa – Azpilicueta, Rudiger, David Luiz, Alonso – Jorginho, Kante, Barkley- Willian, Morata, Pedro

Arsenal: Cech – Bellerin, Sokratis, Mustafi, Monreal- Guendouzi, Xhaka- Iwobi, Ozil, Mkhitaryan- Aubameyang


Chelsea – Arsenal Live stream la TV online Eurosport etapa 2 Premier League. Trupa de pe Stamford Bridge a început excelent noul sezon în campionat şi a izbutit o victorie cu 3-0 pe terenul celor de la Huddersfield, într-un meci în care Kante, Jorginho şi Pedro au înscris pentru echipa londoneză. Arsenal a avut parte de un joc mult mai dificil în runda inaugurală şi a fost învinsă cu 2-0 de Manchester City, campioana en-titre, chiar pe Emirates.

Chelsea – Arsenal LIVE VIDEO  când se joacă meciul

Chelsea – Arsenal Live stream la TV online Eurosport etapa 2 Premier League. Duelul celor două echipe din capitala Angliei este ultimul meci al zilei de sâmbătă din prima ligă a fotbalului englez şi se va juca de la ora 19:30. Interesant este că ambele formaţii şi-au schimbat antrenorii în perioada de mercato din această vară. Chelsea l-a numit în funcţie pe italianul Maurizio Sarri de la Napoli, în timp ce la Arsenal a ajuns Unai Emery de la PSG.

Chelsea – Arsenal LIVE STREAM – etapa 2 – Premier League.

Chelsea – Arsenal Live stream la TV online Eurosport etapa 2 Premier League. Cesc Fabregas, mijlocaşul spaniol al celor de la Chelsea, ar putea absenta de la trupa pregătită de Maurizio Sarri, în timp ce Unai Emery nu se va putea baza pe Laurent Koscielny şi Saed Kolasinac, ambii cu probleme medicale de lungă durată.

Chelsea - Arsenal în etapa a 2-a din Premier League. Vezi meciul în format live stream
Chelsea – Arsenal în etapa a 2-a din Premier League. Vezi meciul în format live stream

Chelsea – Arsenal LIVE ONLINE pe Eurosport

Chelsea – Arsenal Live stream la TV online Eurosport etapa 2 Premier League. “Tunarii” sunt neînvinşi de şase partide directe cu rivali de pe Stamford Bridge, ultimul succes al lui Chelsea fiind consemnat în returul sezonului 2016-2017, îmtr-o partidă în care s-a impus cu 3-1 datorită golurilor lui Marcos Alonso, Eden Hazard şi Cesc Fabregas. Arsenal nu a reuşit transferuri importante în această vară, în timp ce oficialii celor de la Chelsea l-au achiziţionat pe Kepa de la Athletic Bilbao în schimbul sumei de 80 de milioane de euro. Portarul basc a fost după ce Thibaut Courtois s-a transferat la Real Madrid, club care a plătit pentru el doar 30 de milioane de euro.

Chelsea – Arsenal LIVE Cote la pariuri

Chelsea – Arsenal Live stream la TV online Eurosport etapa 2 Premier League. Trupa lui Maurizio Sarri este văzută drept favorită la un succes în partida cu Arsenal şi are o cotă de 1.80 pentru o victorie în faţa lui Arsenal.  Pariorii care vor miza în schimb pe un succes al trupei de pe Emirates şi-ar putea dubla câştigurile de patru ori în cazul unei victorii obţinute de formaţia lui Unai Emery. Specialiştii se aşteaptă la un meci cu multe goluri şi au oferit o cotă de 1.55 pentru o partidă cu cel puţin 3 goluri.