Fotbal international

Chelsea va juca în finala Ligii Campionilor cu Manchester City! A defilat în fața lui Real Madrid, scor 3-1 la general. Video

05.05.2021 | 23:59
Chelsea va juca in finala Ligii Campionilor cu Manchester City A defilat in fata lui Real Madrid scor 31 la general Video
ADVERTISEMENT

Chelsea – Real Madrid 2-0. „Albaștrii” s-au calificat fără emoții în ultimul act din UEFA Champions League. Echipa lui Tuchel a trecut cu 2-0 de „galactici”, grație reușitelor lui Werner și Mount. În tur, pe Alfredo Di Stefano, cele două echipe au remizat, scor 1-1. Pentru Chelsea, finala de la Istanbul va fi prima după o pauză de nouă ani.

Chelsea – Real Madrid 2-0 (3-1) (Werner 28, Mount 85) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

  • Chelsea: Mendy – Christensen, Thiago Silva, Rudiger – Azpilicueta(c)(James 88), Kante, Jorginho, Chilwell – Havertz(Giroud 90+4), Werner(Pulisic 68) Mount(Zyiech 89); Rezerve: Kepa, Caballero – Alonso, Abraham, Pulisic, Zouma, Giroud, Hudson-Odoi, Ziyech, Gilmour, James, Emerson; Antrenor: Thomas Tuchel
  • Real Madrid: Courtois – Nacho, Militao, Ramos(c), Mendy (Valverde 63) – Kroos, Casemiro(Rodrygo 76), Modric – Vinicius(Asensio 63), Benzema, Hazard(Mariano 89); Rezerve: Lunin, Altube – Asensio, Marcelo, Valverde, Odriozola, Isco, Diaz, Rodrygo, Arribas, Blanco, Gutierrez; Antrenor: Zinedine Zidane
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! Chelsea câștigă cu 2-0 la Londra, după 1-1 la Madrid, și va juca în finala Ligii Campionilor contra lui Manchester City.

Min. 85 – GOOOL Chelsea!!! Mount dă lovitura de grație și echipa lui Tuchel e aproape de o nouă finală de Champions League.

ADVERTISEMENT

Min. 53 – Ratare după ratare la poarta lui Courtois! Mount trimite peste poartă.

Min. 47 – Ocazie mare de 2-0 pentru Chelsea! Havertz lovește însă bara transversală!

Min. 28 – GOOOL Chelsea!!! Werner deschide scorul și o aduce mai aproape pe Chelse de finala Champions League.

Min. 1 – A început meciul!


Londonezii au făcut un meci foarte bun tactic şi ar fi putut câştiga chiar lejer însă au ratat mai multe ocazii importante, campionul nedorit al lor fiind germanul Werner. O execuţie de geniu a francezului Karim Benzema a restabilit egalitatea, dar Real se poate considera norocoasă cu remiza.

ADVERTISEMENT

Interesant este că pentru prima dată Chelsea joacă un meci din fazele superioare ale Champions League pe teren propriu. În optimi, cu Atletico Madrid, s-a jucat la Bucureşti şi la Budapesta, iar în sferturi, ambele partide cu Porto au avut loc la Sevilla.

Chelsea – Real Madrid Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Chelsea – Real Madrid se joacă miercuri, 5 mai, de la ora 22:00, pe stadionul Stamford Bridge, fără spectatori. Din păcate sunt foarte mari şanse ca la ora partidei să plouă, deşi temperatura se preconizează a fi în jur de 9-10 grade. Arbitrul acestui meci este italianul Daniele Orsato.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea Chelsea – Real Madridse dispută miercuri, 5 mai, de la ora 22:00, în cadrul manşei retur a semifinalei Champions League şi va putea fi vizionată pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. De asemeni, puteţi intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a o urmări în format LIVE VIDEO.

Chelsea are un singur absent

Pentru antrenorul Thomas Tuchel rămâne aceeaşi singură problemă de lot, absenţa mijlocaşului închizător Kovacic, acesta fiind out până la finalul sezonului. Antrenorul german are foarte multe variante ofensive, dar este foarte probabil că va decide să joace doar cu un singur vârf, pentru a acoperi cât mai bine terenul şi a împiedica construcţia la Real Madrid.

Chelsea are un moment magic. După acel incredibil eşec pe teren propriu în faţa codaşei West Bromwich cu 5-2 au urmat numai rezultate pozitive: 1-0 cu Manchester City în semifinala Cupei Angliei, locul 4 în Premier League şi acum o şansă uriaşă de a ajunge în finala Champions League.

Real Madrid, mari probleme defensive

Real Madrid este în situaţia echipei care e obligată să rişte. 1-1 este scorul care califică pe londonezi la un egal alb la retur. Însă Zinedine Zidane are probleme în apărare. Lipsesc ambele variante de fundaş dreapta, Carvajal şi Lucas Vasquez, dar şi cel mai important fundaş central în lipsa lui Sergio Ramos, francezul Varane.

Real trebuie să caute golul, dar asta înseamnă clar riscuri, pentru că The Blues sunt foarte tăioşi pe contraatac. Benzema şi Vinicius au însă nevoie de servicii de calitate din partea mijlocaşilor Modric şi Kroos, care au avut evoluţii modeste în manşa tur. Chelsea e văzută favorită cu o cotă de 2,35 faţă de 3,20 cât au primit spaniolii.

ADVERTISEMENT