Sport

Dumitru Dragomir îi face echipa lui Gigi Becali pentru a prinde grupele Ligii Campionilor: „Pe el l-aș lua neapărat: Îl vinde apoi cu 15 milioane”

Dumitru Dragomir i-a făcut echipa de Champions League lui Gigi Becali. Fostul șef LPF a dezvăluit ce transferuri trebuie să facă FCSB
20.04.2024 | 17:24
Dumitru Dragomir ii face echipa lui Gigi Becali pentru a prinde grupele Ligii Campionilor Pe el las lua neaparat Il vinde apoi cu 15 milioane
Dumitru Dragomir îi face echipa lui Gigi Becali pentru a prinde grupele Ligii Campionilor: „Pe el l-aș lua neapărat: Îl vinde apoi cu 15 milioane”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali visează să ajungă în Champions League. FCSB e ultima echipă care s-a calificat ultima dată în grupele celei mai tari competiții intercluburi, în sezonul 2013-2014. Pentru acest obiectiv, latifundiarul din Pipera a promis că va face transferuri de top.

Dumitru Dragomir îi face echipa lui Gigi Becali pentru a prinde grupele Ligii Campionilor: „Pe el l-aș lua neapărat: Îl vinde apoi cu 15 milioane”

Dumitru Dragomir știe de ce transferuri are nevoie FCSB pentru a accede în cupele europene. Nea Mitică i-a dat câteva sfaturi lui Gigi Becali, după CFR Cluj – FCSB 0-1 și după anunțul că Florinel Coman va pleca în Qatar la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

„I-a bătut cu pressingul (n.r. – pe CFR Cluj). Nu mă așteptam. Grupul ăsta care stă pe bancă la FCSB, nu sunt copii fraieri. Charalambous se consultă în permanență cu Pintilii. Le mai șoptește și MM Stoica.

Măi, frate, după cum joacă, și-au pus la punct apărarea, în frunte cu portarul. Au trei mijlocași de elită, Olaru, Șut și Lixandru. Mai găsesc unul de elită. Eu spun că poate să joace acolo că a început să își revină Octavian Popescu. Trage bine la jug. O să vină tare de tot.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Există viață după Florinel Coman?) Da, bineînțeles. S-a lăsat Hagi. Fotbalul merge înainte. L-aș lua pe Drăguș în locul lui Coman.

Joacă aceeași partitură. Drăguș, Louis Munteanu sau Otele și Cojocaru. L-aș lua pe Cojocaru ăla. Drăguș, Louis Munteanu și Cojocaru. Și, dacă aș putea pe Ilie de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Îl vinde cu peste 15 milioane. La CFR Cluj nu se vinde cu 5 milioane de euro”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri.

Sezonul acesta, FCSB a ratat calificarea în grupele unei competiții europene. Roș-albaștrii au fost eliminați de norvegienii de la Nordsjaelland în turul trei preliminar din Conference League.

ADVERTISEMENT

Până la Champions League, FCSB are derby cu Rapid. Meciul de pe Arena Națională, care se anunță a fi sold-out, este programat sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30.

FOTBALISTUL de care are nevoie FCSB pentru Europa! Dumitru Dragomir, ANALIZA LA SANGE

ADVERTISEMENT