Fotbal international

Chiar nu se suportă! Mama lui Cristiano Ronaldo i-a dat unfollow Georginei, iar cuplul s-a mutat la 30 de kilometri distanță!

22.05.2020 | 20:35
Chiar nu se suporta Mama lui Cristiano Ronaldo ia dat unfollow Georginei iar cuplul sa mutat la 30 de kilometri distanta
Chiar nu se suportă! Mama lui Cristiano Ronaldo i-a dat unfollow Georginei, iar cuplul s-a mutat la 30 de kilometri distanță!. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo și Dolores Aveiro, mama starului portughez, nu se înțeleg bine, iar acest lucru a fost descoperit după ce Dolores i-a dat unfollow Georginei pe Instagram.

Mama lui Cristiano Ronaldo i-a dat unfollow Georginei Rodriguez

Dolores Aveiro i-a dat unfollow iubitei fiului său, iar cuplul a preferat să se mute la 30 de kilometri distanță. Totuși, mama lui Cristiano Ronaldo a explicat că a fost din greșeală gestul său:

ADVERTISEMENT

„După cum știți, contul meu de Instagram este folosit într-un mod superficial. Nu înțeleg cum se folosește. Dacă nu o mai urmăresc pe nora mea sau alte persoane, este doar din neglijență, pentru că am apăsat un buton fără să vreau.

Nu mai inventați povești, nu mai întoarceți pe toate părțile totul. La vârstă mea stiu mai bine, însă nu stiu să folosesc Instagram. Acest text este scris de fata mea, nu știu să fac nici story-uri”.

ADVERTISEMENT

„Știu doar să public fotografii, să vă citesc comentariile și nu sunt cele mai frumoase. Sper că sunteți bine și fericiți”, a mai spus Dolores Aveiro.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo în lupta cu coronavirusul

Cristiano Ronaldo a avut și un mesaj pentru întreaga planetă, în care îi roagă pe oameni să respecte reglementările impuse de autorități în lupta cu coronavirusul.

ADVERTISEMENT

„Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume.

Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie.

ADVERTISEMENT

Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese”, și-a început portughezul discursul.

„Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani.

Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a transmis Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT