Sport

Etapa 4 din play-out și etapa 5 din play-off în Liga 2, live video. Unirea Slobozia, cu un pas pe prima scenă. Cum arată clasamentul

Vezi aici meciurile din etapa 4 din play-out și etapa 5 din play-off în Liga 2 în format LIVE STREAM. Sâmbătă se joacă meciurile din play-out și Corvinul - CS Mioveni.
21.04.2024 | 15:30
Etapa 4 din playout si etapa 5 din playoff in Liga 2 live video Unirea Slobozia cu un pas pe prima scena Cum arata clasamentul
Unirea Slobozia și Gloria Buzău și-au câștigat meciurile din etapa a 5-a a play-off-ului ligii secunde. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
21-04-2024
13:11

Victorii pentru Unirea Slobozia și Gloria Buzău în play-off-ul Ligii 2

Unirea Slobozia este cu un pas în SuperLiga. Clubul antrenat de Adrian Mihalcea a câștigat duelul din deplasare cu CSC 1599 Șelimbăr, scor 2-1, în etapa a 5-a din play-off-ul ligii secunde. 

Gabriel Deac a deschis scorul pentru gazde în minutul 8. Liderul din play-off-ul ligii secunde a rezolvat partida în startul reprizei secunde. Afalna și Purece au marcat în minutele 52 și 54, iar tabela a rămas intactă până la final. Unirea Slobozia ocupă prima poziție în play-off-ul Ligii 2, cu 50 de puncte. 

În celălalt meci al zilei din play-off-ul ligii secunde, Gloria Buzău s-a impus pe teren propriu cu Csikszereda M. Ciuc, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Ovidiu Perianu. Fotbalistul împrumutat de Andrei Prepeliță de la FCSB a înscris în minutul 27. Iată cum arată clasamentul complet: 

Clasament Liga 2

20-04-2024
08:05

Corvinul - CS Mioveni 2-0, în play-off Liga 2. Rezultatele de sâmbătă și clasamentele

  • Ceahlăul – Alexandria 4-0 (Neicuțescu 27, Buziuc 29, Petre P. 48, Savu 76)
  • Chindia Târgoviște – CSA Steaua 0-0
  • CSM Slatina – ACS Viitorul Tg. Jiu 2-0 (V. Alexandru 66, Donca 90+4)
  • FC Argeș – CSM Reșița 0-1 (Rus 90+1 pen.)
  • Metaloglobus – Unirea Dej 0-1 (Stancovici 42)
  • Tunari – Concordia Chiajna 1-2 (Ivanovski 17 / Ghimfus 9, Hlistei 61)
  • Corvinul – CS Mioveni 2-0 (M. Coman 20, 23)

Clasament Liga 2 play-off. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament Liga 2 play-off. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Liga 2, grupa A. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Liga 2, grupa A. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

 

Clasament Liga 2, grupa B. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament Liga 2, grupa B. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Încă un weekend, încă o rundă din eșalonul secund. Etapa 4 din play-out și etapa 5 din play-off în Liga 2 propun câteva meciuri foarte interesante. Sâmbătă joacă inclusiv finalista Cupei României Betano, în Corvinul – CS Mioveni.

Chindia – CSA Steaua, Corvinul – CS Mioveni, CSC Șelimbăr – Unirea Slobozia și Gloria Buzău – Csikszereda, live video online, în etapa 4 din play-out și etapa 5 din play-off în Liga 2

Tot mai puține săpătmâni despart echipele din Liga 2 de finalul sezonului. Etapa din weekendul 20-21 aprilie poate încinge si mai tare lupta pentru pozițiile de promovare directă. Asta în timp ce echipele retrogradate par a fi deja decise.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă se joacă toate cele șase partide programate în play-out, dar și un meci tare din play-off. După ce a obținut o calificare istorică în finala Cupei României Betano, Corvinul primește vizita lui CS Mioveni. CSA Steaua merge la Târgoviște pentru meciul cu Chindia, iar FC Argeș primește vizita lui CSM Reșița.

Duminică sunt programate celelalte două meciuri din play-off. CSC Șelimbăr joacă acasă cu Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău întâlnește acasă pe Csikszereda.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partidele din etapa 4 din play-out și etapa 5 din play-off în Liga 2

În această rundă, meciurile de play-off vor fi televizate pe canalele Digisport 1 și Prima Sport 1. Partidele pot fi urmărite și pe FANATIK.ro în format LIVE VIDEO.

Reamintim că CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara nu au drept de promovare directă, astfel că meciul dintre Gloria Buzău și Csikszereda este unul extrem de important.

ADVERTISEMENT

Program și clasament play-off și play-out Liga 2

Toate partidele din play-out se joacă sâmbătă, în timp ce duelurile din play-off sunt programate pe parcursul a două zile. Iată cum arată programul complet al rundei:

Sâmbătă, 20 aprilie

  • ora 11:00 Ceahlăul – Alexandria
  • ora 11:00 Chindia Târgoviște – CSA Steaua
  • ora 11:00 CSM Slobozia – ACS Viitorul Tg. Jiu
  • ora 11:00 FC Argeș – CSM Reșița
  • ora 11:00 Metaloglobus – Unirea Dej
  • ora 11:00 Tunari – Concordia Chiajna
  • ora 12:30 Corvinul – CS Mioveni (Digisport 1, Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Duminică, 21 aprilie

  • ora 11:00 CSC Șelimbăr – Unirea Slobozia (Digisport 1, Prima Sport 1)
  • ora 13:30 Gloria Buzău – Csikszereda (Digisport 1, Prima Sport 1)

Clasament play-off Liga 2

clasament play-off liga 2

Clasament play-out Liga 2

clasament play-out liga 2

Cote pariuri în meciurile rundei din Liga 2

Finalista Cupei României Betano, Corvinul Hunedoara, are cota 1,98 la victorie contra lui CS Mioveni. Remiza este cotată cu 3,15, iar 2 solist cu 3,95. CSA Steaua nu este favorită la Târgoviște, unde Chindia are cota 2,35 la victorie. X este un pronostic cotat cu 3,20, iar 2 solist cu 2,95.

Duminică, CSC Șelimbăr are cota 3,05 pentru un succes cu Unirea Slobozia. X are cota 3,00, iar 2 solist cu 2,40. În Gloria Buzău – Csikszereda, 1 solist are 2,05, X 3,10, iar victoria oaspeților este cotată cu 3,70.

Meciurile din etapa 4 din play-out și etapa 5 din play-off în Liga 2, live stream, 11:00, Digisport 1, Prima Sport 1

Înaintea startului etapei, Unirea Slobozia conduce clasamentul. Ialomițenii au două puncte peste CSC Șelimbăr. Adevăratul reper pentru Adi Mihalcea este, însă, locul 4, ocupat de Csikszereda. Cu opt puncte avans față de această poziție, promovarea directă este aproape garantată.

Csikszereda este tot pe loc de promovare directă, în timp ce Gloria Buzău și CS Mioveni sunt pe poziții care duc la baraj. Astfel, meciul dintre buzoieni și Csikszereda este crucial!

ADVERTISEMENT
Tags: