Fotbal intern

Chindia Târgovişte – FCSB 0-2. Iulian Cristea și Florin Tănase îi aduc pe oaspeți la trei puncte în spatele lui U Craiova

02.11.2020 | 21:59
Chindia Targoviste  FCSB 02 Iulian Cristea si Florin Tanase ii aduc pe oaspeti la trei puncte in spatele lui U Craiova
ADVERTISEMENT

Meciul Chindia Târgovişte – FCSB a avut loc luni, 2 noiembrie, cu începere de la ora 21:00, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, în cadrul etapei a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1 și s-a încheiat cu scorul de 0-2.

Grație victoriei de la Giurgiu, roș-albaștrii s-au distanțat la trei puncte de campioana CFR Cluj și au ajuns la 21 de puncte, cu trei mai puține decât liderul Unviersitatea Craiova. Golurile FCSB-ului au fost marcate de Iulian Cristea și Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Etapa a 9-a a oferit una dintre marile surprize ale acestei ediţii. Campioana ultimelor trei ediţii, CFR Cluj, ce e drept folosind foarte mulţi jucători de rezervă o bună parte din meci, a pierdut acasă în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş. Clujenii au fost, astfel, depășiți de FCSB, echipă care a ajuns la patru victorii consecutive.


Chindia – FCSB 0-2 (Cristea 23, Tănase 56) VEZI VIDEO

FINAL de meci! FCSB se apropie la trei puncte de liderul Universitatea Craiova

Min. 56: GOOOOOOOL FCSB! Florin Tănase marchează din pasa lui Dennis Man, după un șut simplu de la margonea careului. Portarul Aioani a fost din nou surprins.

ADVERTISEMENT

PAUZĂ! După primele 45 de minute, oaspeții conduc la Giurgiu după golul lui Iulian Cristea.

Min. 23: GOOOOOOOL FCSB! Iulian Cristea deschide scorul după un corner executat scurt de Olaru. Moruțan a centrat, iar Cristea s-a trezit cu mingea în fața porții după o gafă a apărării adverse și a înscris cu un șut simplu.

Echipele de start: 

Chindia: Aioani – Căpușă (Martac 90+2), Pițian, Paul Iacob, Fomba – Neguț, Rață, Dulca, Yameogo (Neicuțescu 71) – D. Popa, Florea (Berisha 71)
Rezerve: Moldovan, Berisha, Negrea, Atanase, Cherchez, Martac, Adi Ioniță, Neicuțescu, Mihai Costea

ADVERTISEMENT

FCSB: Vlad – Crețu, Miron, Cristea, Panțîru (Ov. Popescu 57) – Simion (Șut 46), Vînă (Buș 46), Tănase (Buziuc 90+2) – Man, Olaru (Oaidă 77), Moruțan
Rezerve: Straton, Briceag, Buș, Buziuc, C. Dumitru, Ov. Popescu, Oaidă, G. Enache, Șut


Chindia Târgovişte – FCSB Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Chindia Târgovişte – CFR Cluj se joacă luni, 2 noiembrie, de la ora 21:00, la Giurgiu şi va fi arbitrată de Florin Chivulete. Meciul este transmis în direct pe programele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus, dar îl puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Este primul meci în calitate de echipă gazdă pentru elevii lui Emil Săndoi susţinut pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, până acum toate jocurile din prima divizie, de la promovarea din vara anului trecut, fiind organizate la Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană. Acolo însă se fac acum anumite lucrări pentru refacerea gazonului şi cel puţin pentru o perioadă de timp colaborarea a încetat.

Doar Florinel Coman e o absenţă grea la FCSB

Chindia este o echipă foarte disciplinată tactic, foarte bine organizată, venirile foştilor dinamovişti Daniel Popa şi Mihai Neicuţescu dând mai multă forţă ofensivă unei echipe cu profil defensiv, care se închide în propria jumătate, pe două linii şi în general primeşte puţine goluri.

FCSB este favorită. Are clar un lot superior valoric şi dintre numele cheie doar Florinel Coman este un absent de top. Toni Petrea poate alcătui cel mai bun unsprezece după cum consideră, iar faptul că Dennis Man şi Florin Tănase sunt în perfectă stare fizică este foarte bine pentru a avea un atac puternic.

Au revenit şi toţi oamenii din apărarea bucureştenilor

Şi variantele din sistemul defensiv sunt OK, în sensul în care toţi jucătorii importanţi au depăşit problemele legate de COVID 19 şi Toni Petrea se poate baza pe cuplul Andrei Miron şi Iulian Cristea în zonă centrală şi pe fundaşii laterali foarte ofensivi Vali Creţu şi Ionuţ Panţâru.

Casele de pariuri merg decis pe victoria FCSB care are cotă foarte scăzută, între 1,30-1,35, în timp ce o mare surpriză provocată de Chindia valorează enorm. 10,00 au primit oamenii lui Emil Săndoi, care şi pentru un singur gol marcat au dublu şi deva faţă de cota victoriei FCSB, adică 1,70.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 5,15 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT