Sport

Chindia Târgovişte – Sepsi Sf. Gheorghe 1-2, în etapa a 10-a din SuperLiga. Oaspeții câștigă după două goluri din penalty. Video

Vezi aici în format Live stream Chindia Târgovişte - Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul se joacă în etapa a 10-a din SuperLiga pe stadionul Ilie Oană.
10.09.2022 | 13:15
Chindia Targoviste  Sepsi Sf Gheorghe 12 in etapa a 10a din SuperLiga Oaspetii castiga dupa doua goluri din penalty Video
Mario Rondon a deschis scorul pentru Sepsi în meciul contra Chindiei. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
10-09-2022
10:27

LIVE / Chindia - Sepsi se joacă acum

LIVE. Chindia – Sepsi 1-2 (Cooper 43 / Rondon 37 pen., I. Gheorghe pen. 81) VIDEO

Min. 81: GOOOL Sepsi! 1-2. Ion Gheorghe transformă o nouă lovitură de pedeapsă acordată pentru Sepsi.

Min. 43: GOOOL Chindia! 1-1. Gazdele egalează înainte de pauză prin Cooper.

Min. 37: GOOOL Sepsi! 0-1. Rondon deschide scorul cu o finalizare sigură de la punctul cu var.

Min. 18: Ocazie uriașă pentru Popa. A scăpat singur cu portarul, dar nu reușește să îl învingă pe Niczuly.

Min. 1: A început partida.

Chindia: D. Moldovan – Orozco, Celea, Boldor, Ad. Ioniță – Vorobjovas, Akmatov – Neguț, Popadiuc, Cooper – D. Popa 
Rezerve: Căbuz, C. Dima, Al. Jipa, Dumitrașcu, Chamed, Căpușă, Passaglia. Antrenor: Adrian Mihalcea

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu – J. Rodriguez, N. Păun, Aganovici – Bărbuț, Rondon, M. Ștefănescu
Rezerve: Began, I. Gheorghe, Achahbar, Safranko, R. Ispas, Golofca, Bălașa, C. Matei, Tudorie 

ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Meciul Chindia Târgovişte – Sepsi Sf. Gheorghe are loc sâmbătă, 10 septembrie, cu începere de la ora 13:00, în cadrul etapei a 10-a din SuperLiga. Se înfruntă două echipe în evidentă criză, ambii antrenori, Adrian Mihalcea respectiv Cristiano Bergodi începând să îşi simtă nesigure locurile pe băncile tehnice. Chindia nu are nici i victorie în acest sezon de SuperLiga.

Unde se joacă meciul Chindia Târgovişte – Sepsi Sf. Gheorghe

Întâlnirea Chindia Târgovişte – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 13:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu o scurtă perioadă în care a evoluat la Buzău, casa dâmboviţenilor pe teren propriu de când au reuşit promovarea, cu trei sezoane în urmă.

ADVERTISEMENT

Problema este că rezultatele foarte slabe din acest sezon, nici o victorie în cele opt partide jucate, Chindia având un meci restant, au cam îndepărtat suporterii din jurul echipei şi la această partidă, programată la ora prânzului, nu se aşteaptă ca în tribune să fie acele patru-cinci mii de suporteri dâmboviţeni, ci maxim 1500-2000.

Cine transmite la TV partida Chindia Târgovişte – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida Chindia Târgovişte – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 13:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în etapa a 10-a din SuperLiga şi va fi transmis în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

În oraşul aurului negru se anunţă sâmbătă, 10 septembnie, o vreme foarte schimbătoare, cu cer senin  în cursul dimineţii, după care se va înnora şi vor fi reale perspective de a ploua cel puţin o dată. Este posibil însă ca ploaia să ocolească fotbalul şi să îşi facă apariţia după-amiază. Arbitrul partidei este craioveanul Viorel Flueran.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Chindia Târgovişte – Sepsi Sf. Gheorghe

Adrian Mihalcea şi Cristiano Bergodi sunt din punctul de vedere al problemelor de lot doi antrenori liniştiţi, pentru că pot trimite pe teren toţi jucătorii pe care îi consideră potriviţi a începe această partidă. Ambii sunt disperaţi să obţină cele trei puncte, dâmboviţenii având doar trei egaluri iar covăsnenii au 10 puncte, dar au pierdut ultimele trei jocuri.

ADVERTISEMENT

Vestea bună pentru Mihalcea este revenirea în formula de start a atacantului Neguţ, jucător care sezonul trecut a fost împrumutat la CFR Cluj. Alături de el se va afla experimentatul Daniel Popa. Şi italianul Bergodi are un motiv de satisfacţie, prezenţa, cel mai probabil pe bancă la început, a atacantului slovac Safranko, revenit din experienţa din Africa de Sud.

Cote la pariuri la jocul Chindia Târgovişte – Sepsi Sf. Gheorghe

Pentru casele de pariuri problemele covăsnenilor par a fi doar o situaţie de moment care poate fi depăşită chiar de la acest meci. Din acest motiv Sepsi are cotă 2,00 pentru a lua cele trei puncte, în timp ce oamenii lui Mihalcea au cotă 4,20 pentru prima victorie în campionat. Un gol marcat de ei are valoarea 1,60. Total goluri peste 1,5 ajunge la cota de 1,40.

ADVERTISEMENT

Meciurile directe dintre cele două echipe nu reprezintă deloc un suport moral pentru Chindia. Dâmboviţenii au câştigat o singură dată, în 2021, la Sf. Gheorghe. Cu Chindia în calitate de gazdă Sepsi a obţinut un succes şi a făcut patru egaluri. Cele mai multe goluri înscrise într-un meci au fost trei, într-o victorie a covăsnenilor.

 

ADVERTISEMENT