ADVERTISEMENT
News

Chioşcurile ilegale de la staţia de metrou Izvor, demolate. Primarul Cristian Popescu Piedone a asistat la întregul proces

Chioşcurile ilegale de la staţia de metrou Izvor au fost demolate.
Autor: Andreea Marin | 21.07.2021 | 11:58
Chioşcurile ilegale de la staţia de metrou Izvor, demolate. Primarul Cristian Popescu Piedone a asistat la întregul proces
Chioşcurile ilegale de la staţia de metrou Izvor, demolate. Sursa foto: Facebook

Chioșcurile ilegale de la stația de metrou Izvor au fost distruse în cursul nopții de marți spre miercuri. În dimineața acestei zile, la fața locului a venit și primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ADVERTISEMENT

Chioşcurile ilegale de la staţia de metrou Izvor, demolate

Cristian Popescu Piedone a venit să vadă personal cum sunt distruse aceste chioșcuri, care chiar l-au făcut să fie în mijlocul unui scandal, după ce în presă a apărut stenograma unei convorbiri telefonice pe care a avut-o cu Ion Rădoi, șeful sindicatului Metrorex.

Primarul Sectorului 5 a transmis că această întârziere a fost cauzată de lipsa de comunicare dintre toate instituțiile implicate, adică și Metrorex, Ministerul Transporturilor şi Primăria Capitalei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Cristian Popescu Piedone i-a acuzat pe cei de la Transporturi și pe cei de la Metrorex că nu au oameni și flexuri pentru a putea termina această operațiune, aceea de a demola chioșcurile de la metrou.

„Întârzierea s-a produs din cauza comunicării între noi, Metrorex, Ministerul Transporturilor şi Primăria Capitalei. Ditai Ministerul Transportului nu are 10 flexuri şi 10 oameni, Metrorexul cu societăţi de construcţii n-au 10 oameni şi trei flexuri?”, a spus Cristian Popescu Piedone, potrivit Observatornews.

ADVERTISEMENT

Demolările, după ce Cristian Popescu Piedone a fost acuzta că le-a întârziat deliberat

Demolările chioșcurilor ilegale de la metrou de miercuri au loc la scurt timp după ce au apărut niște stenograme cu o convorbire între primar și Ion Rădoi.

În acestea, Cristian Popescu Piedone îi cerea liderului sindicatului de la metrou jumătate din spațiile comerciale de la stația Izvor, conform G4Media.

ADVERTISEMENT

Ulterior, pentru aceeași sursă, primarul a declarat că aceasta a fost o glumă și că dacă era adevărat nu făcea această „greșeală elementară” de a discuta la telefon aceste detalii și a spus că documentele îi susțin cuvintele.

„Am făcut un spirit de glumă în stilul meu caracteristic. Cum să zic, și la telefon, să mi se dea jumătate de stație, păi ce, am înnebunit? Fiecare e pe lege, eu am spus în convorbire că sunt pe lege.

ADVERTISEMENT

Una a fost la telefon, alta sunt documentele (…) Hai să fim serioși, am aproape 28 de ani în administrație, nu pot face asemenea greșeli elementare”, a declarat Cristian Popescu Piedone pentru sursa menționată anterior.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!