Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Chipciu, „împins” să semneze cu rivala „roș-albaștrilor”: „L-aș vedea acolo. Trebuie să cântărească foarte bine dacă vrea să întoarcă la FCSB”

Revenirea lui Alexandru Chipciu la FCSB prinde contur. Tot mai multă lume crede însă că veteranul lui U Cluj nu ar trebui să se întoarcă „acasă”.
06.04.2023 | 12:45
Chipciu impins sa semneze cu rivala rosalbastrilor Las vedea acolo Trebuie sa cantareasca foarte bine daca vrea sa intoarca la FCSB
 Chipciu, „împins” să semneze cu rivala „roș-albaștrilor”: „L-aș vedea acolo. Trebuie să cântărească foarte bine dacă vrea să întoarcă la FCSB. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sfertul de Cupă dintre Hermannstadt și U Cluj a fost pus sub lupă în ultima ediție de FANATIK SUPERLIGA. „Șepcile roșii” s-au impus cu 2-1, iar unul dintre artizanii victoriei a fost Alexandru Chipciu, care, în vară, ar putea reprezenta o variantă pentru FCSB.

Alexandru Chipciu, împins să nu revină la FCSB: „Vine Gigi Becali și se întâmplă cum s-a întâmplat cu Adi Popa”

Marian Aliuță nu crede că FCSB este o soluție pentru Alexandru Chipciu, al cărui contract cu Universitatea Cluj expiră la finalul sezonului. Fostul playmaker este un admirator al lui Chipciu și consideră că acesta ar trebui să stea departe de roș-albaștri din cauza lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Este un jucător bun, un jucător profesionist. A avut anumite probleme atunci cu Petrescu la CFR, dar el și-a făcut treaba foarte bine și d-aia a și intrat acum în atenția celor de la FCSB.

Acum rămâne de văzut dacă el face pasul corect sau nu. Pentru că e pe final de carieră și ar fi păcat să ajungă și să plece de acolo cum au plecat și alții. Așa că trebuie să se gândească dacă vrea să se întoarcă la FCSB.

ADVERTISEMENT

Nu știi promisiunile care i se vor aduce. Pentru că așa se întâmplă. Vin anumite persoane din club care îți promit multe și ajungi acolo și nu știi cum joci un meci două trei. Poți juca bine și apoi vine Gigi Becali și spune că nu vrea să te mai vadă acolo cum s-a întâmplat și cu Adi Popa”, a declarat Marian Aliuță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Aliuță îl vede pe Chipciu la Rapid

Stelist convins, Chipciu este împins să semneze cu rivala FCSB-ului, Rapid. Aliuță a jucat și el la Rapid (2004-2005) după ce anterior evoluase în Ghencea (1986-1997 și 2002-2004). De cealaltă parte, Chipciu, care a declarat că e stelist de mic, a evoluat pentru echipa lui Becali între ianuarie 2012 și iulie 2016, perioadă în care a cucerit trei titluri de campion.

ADVERTISEMENT

„Chipciu trebuie să cântărească bine pentru că e un jucător important pentru România și chiar a făcut ceva. Trebuie să se gândească foarte bine dacă e momentul să revină.

Eu l-aș vedea la Rapid. Un club foarte bine organizat, cu un antrenor, Mutu, iar acolo ar putea crește foarte mult și i s-ar da foarte mare încredere”, a adăugat fostul mijlocaș.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT