Sport

Chipciu, pe urmele lui Dănciulescu. A marcat la Arad un gol fabulos, asemănător cu cel al lui „Danciu” din Ghencea. Video

Chipciu a reușit un gol de senzație în meciul cu UTA, cu o execuție aproape identică cu cea a lui Dănciulescu din Ghencea din urmă cu 14 ani.
26.09.2021 | 22:05
Chipciu pe urmele lui Danciulescu A marcat la Arad un gol fabulos asemanator cu cel al lui Danciu din Ghencea Video
ADVERTISEMENT

Mijlocașul campioanei României trăia în acest sezon din golul superb și decisiv marcat în meciul din preliminariile Ligii Campionilor cu Borac Banja Luka.

Jucătorul de 32 de ani marca atunci un gol decisiv în minutul 118 și aducea calificarea lui CFR Cluj. Acum Chipciu a reușit să marcheze din nou un gol incredibil cu UTA, care aduce aminte de reușita lui Dănciulescu din „Derby de România”, când Dinamo s-a impus cu 4-2 în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Alexandru Chipciu înscrie un gol de poveste cu UTA și asemănător cu execuția incredibilă a lui „Danciu” din Ghencea

CFR Cluj a avut un meci extrem de dificil la Arad, însă Alexandru Chipciu a reușit să deblocheze tabela cu o execuție extraordinară: „La fotbal câteodată faci și lucruri inconștiente. Îți vine pe moment și așa am gândit-o. Se întâmplă. Așa e la fotbal”, a spus eroul ardelenilor la finalul partidei. VIDEO AICI.

Chipciu a marcat cu o execuție acrobatică în minutul 27 după ce a reluat pe spate o minge care l-a lăsat fără replică pe portarul Florin Iacob.

ADVERTISEMENT

Mingea centrată a fost prea lungă pentru a fi reluată cu capul așa că fotbalistul a recurs la o execuție surprinzătoare și a trimis mingea imparabil la colțul lung.

Reacția lui Ionel Dănciulescu după execuția lui Alexandru Chipciu: „Un gol extraordinar!”

Invitat în platoul Digi Sport Special, Ionel Dănciulescu l-a lăudat pe Alexandru Chipciu pentru execuția sa extrem de pretențioasă: „Un gol extraordinar de frumos marcat de CFR Cluj prin Chipciu!”, a fost comentariul scurt și la obiect al fostului golgheter al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Reușita aduce aminte de unul dintre cele mai frumoase goluri marcate de Ionel Dănciulescu în cariera sa, chiar împotriva FCSB-ului.

În 2007, „Danciu-gol” marca cu o execuție asemănătoare însă mai dificilă, iar „câinii” reușeau prima victorie în Ghencea după 18 ani. Dinamo a condus la pauză cu scor incredibil: 3-0.

ADVERTISEMENT

Alexandru Chipciu a reușit să mai marcheze un gol extrem de frumos și important totodată în acest sezon, în returul cu bosniecii de la Bora Banja Luka, când și-a salvat echipa de la o eliminare rușinoasă.

https://www.youtube.com/watch?v=qu_ALLLDZGk

Alexandru Chipciu, primul gol în acest sezon de Liga 1

Alexandru Chipciu e la primul gol pentru CFR Cluj în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Mijlocașul evaluat conform transfermarkt la 850.000 de euro a evoluat pentru campioana României în 13 partide, dintre care șapte în campionatul intern.

Chipciu nu se află pe lista pentru meciurile din UEFA Conference League, însă este foarte apreciat de patronul Neluțu Varga, care a insistat ca el să rămână la CFR Cluj, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

De altfel Chipciu și-a reziliat contractul cu CFR Cluj și a semnat din nou cu ardelenii chiar a doua zi, tocmai pentru a putea fi trecut pe lista jucătorilor la Liga Profesionistă de Fotbal, informație prezentată în premieră tot de către site-ul nostru.

ADVERTISEMENT