Fotbal international

Cifre impresionante pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă în Parma – Roma 2-0. Ce au reușit cei doi români

14.03.2021 | 18:17
Cifre impresionante pentru Dennis Man si Valentin Mihaila in Parma  Roma 20 Ce au reusit cei doi romani
ADVERTISEMENT

Dennis Man i-a pasat decisiv lui Valentin Mihăilă, cel care a deschis scorul pentru Parma în meciul cu AS Roma. De altfel, cei doi români au avut evoluții excelente, lucru dovedit și de statisticile partidei.

Atât Man cât și Mihăilă au pasat precis, au șutat la poartă și au contribuit din plin la un succes extraordinar pentru o formație aflată în foame de puncte și într-o adevărată goană pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

Reușita formației de pe Ennio Tardini, facilitată de evoluțiile bune ale românilor transferați de la FCSB și Universitatea Craiova, ar putea reprezenta un punct de cotitură pentru Parma în perspectiva finalului de sezon.

Dennis Man, assist pentru Valentin Mihăilă. Statistici excelente pentru fostul jucător al FCSB

Drumul spre victorie i-a fost deschis Parmei de fantastica combinație Man – Mihăilă din minutul 9. Fostul fotbalist al lui FCSB i-a pasat jucătorului originar din Finta. Acesta a marcat cu un șut precis, din interiorul careului, repetând performanța din etapa precedentă.

ADVERTISEMENT

Pentru Dennis Man, pasa de gol nu a fost singurul lucru prin care s-a remarcat în duelul cu formația din capitala Italiei. Fostul golgheter al Ligii 1 a tras două șuturi, a ratat și el o ocazie mare și a avut un procentaj fantastic al paselor reușite. 89% dintre pasele lui Man au ajuns la destinație, adică 17 din 19.

Atacantul român a atins mingea de 35 de ori în această partidă și a câștigat două dueluri. El a pierdut doar cinci baloane și a reușit și două driblinguri din tot atâtea încercate, conform FotMob. Poate cel mai important aspect este cel reprezentat de recuperări. Dennis Man a reușit să recâștige posesia pentru echipa sa de nu mai puțin de șase ori! Man a fost notat de aplicația specializată în statistică cu nota 7,7.

ADVERTISEMENT

Încă un gol pentru Valentin Mihăilă. Notă excelentă și pentru fostul oltean

După ce a marcat golul de 3-2 pentru Parma în meciul încheiat 3-3 pe terenul celor de la Fiorentina, Valentin Mihăilă a lovit din nou. Fostul atacant al Universității Craiova a deschis scorul cu Roma și a netezit drumul Parmei spre o victorie care poate repara moralul echipei și poate reprezenta un punct de pornire către mult dorita salvare de la retrogradare.

Mihăilă a primit nota 7,6 din partea FotMob, după o partidă în carea trimis trei șuturi. Două dintre acestea au fost pe spațiul porții, iar unul a și intrat în plasa porții romanilor. Fostul oltean a atins de 24 de ori mingea și a oferit cinci pase precise din opt încercări.

ADVERTISEMENT

Dovada că tânărul Mihăilă se adaptează tot mai bine la rigorile fizice din Serie A este reprezentată și de numprul de dueliuri câștigate. El s-a impus în trei confruntări corp la corp cu adversarii și a reușit să se ferească de faulturi. Atacantul nu a fost niciodată pus la pământ în duelul cu Roma.

ADVERTISEMENT