Life

Ce se întâmplă cu mama Ilenei Ciuculete la 5 ani de la moartea artistei: “Cea mai mare durere pentru un părinte este să își îngroape copilul!”

La 5 ani de la moartea Ilenei Ciuculete, mama artistei plânge neîncetat, iar fratelei ei nu își găsește liniștitea. Miercuri, 16 martie, bătrâna împlinește 92 de ani, iar fiul său ne dezvăluie în ce stare se află.
15.03.2022 | 19:51
Ce se intampla cu mama Ilenei Ciuculete la 5 ani de la moartea artistei Cea mai mare durere pentru un parinte este sa isi ingroape copilul
Mama Ilenei Ciuculete împlinește 92 de ani. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au trecut 5 ani de la moartea Ilenei Ciuculete, dar lacrimile continuă să curgă în familia regretatei cântărețe. Aurel Ciuculete, fratele artistei, a organizat două parastase si spune că mereu, în preajma zilei de 14 martie – data morții Ilenei Ciuculete – este răvășit.

Ce se întâmplă cu mama Ilenei Ciuculete la 5 ani de la moartea artistei

Bărbatul locuiește în Craiova și, la scurt timp de la trecerea în neființă a cântăreței, a luat-o la el acasă pe cea care le-a dat viață. Gigica, mama Ilenei Ciuculete, împlinește vârsta de 92 de ani, miercuri, 16 martie, dar, de când și-a îngropat fiica, simte că viața nu-i mai oferă bucurii.

ADVERTISEMENT

”De când a murit sora mea o visez în diferite ipostaze, dar plăcute. Cred că este mulțumită că noi, familia, am respectat tradiția și i-am făcut cum se cuvine, toate rânduielile creștine. Îți dai seama când nu e bine, dar ultimele ori am visat-o în lumină. După ce a murit am visat-o că o pupam în coșciug.

Cu puțin înainte de pomana de un an, am visat că eram la țară și îmi cerea ceva de încălțat. Mi-a arătat niște sandale în dulap. A doua zi am cumpărat niște pantofi și i-am dat de pomană în amintirea ei. Tot ce am făcut și tot ce am dat de pomană pentru sora mea, am dat cu mult drag.”, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, Aurel Ciuculete, fratele interpretei de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Artista care ne-a părăsit la vârsta de 64 de ani, pe data de 14 martie 2017, a avut parte de două parastase. La cinci ani de la moartea sa, familia i-a făcut mai întâi parastas la București, înainte să înceapă Postul Paștelui, apoi, weekend-ul trecut, în Craiova. De regulă, mâncarea este preparată chiar de fratele cântăreței de muzică populară.

”Am fost fost la București, în urmă cu două săptămâni, și sămbătă ( 12 martie, n.r.) am făcut acasă parastas pentru sora mea. Sâmbătă am împărțit cu băieții la cimitir, iar acasă am stat cu toții la masă. Am făcut iahnie cu ceapă deasupra și sarmale de post, dar când am împărțit la București era dezlegare la pește și am mai putut împărți și brânzeturi și dulciuri.”, ne-a spus Aurel Ciuculete, fratele cântăreței Ileana Ciuculete.

ADVERTISEMENT

“Și-a îngropat fata în preajma zilei de naștere”

De o săptămână, Aurel Ciuculete nu își găsește liniștea și spune că cel mai greu este pentru femeia care i-a adus pe lume. Fratele Ilenei Ciuculete mărturisește că mama lui și a regretatei artiste își plânge fata neîncetat și o visează deseori.

”Ce să mai zic? Că nu mai am ce să spun? De o săptămână sunt răvășit, bulversat… Cui îi vine să creadă că au trecut cinci ani de când a murit surioara mea? Mama mea împlinește vârsta de 92 de ani pe data de 16 martie. Și-a îngropat fata în preajma zilei de naștere. Cea mai mare durere pentru un părinte este să își îngroape copilul! Cu două zile înainte să împlinească 87 de ani, mama a îngropat-o pe Ileana”, a mai declarat fratele regretatei interprete de muzică populară.

ADVERTISEMENT

La moartea cântăreței de muzică populară Ileana Ciuculete, mama acesteia, Gigica, s-a prăbușit în biserică, lângă coșciugul fetei sale. Bătrâna avea pe atunci vârsta de 86 de ani, nu a mai suportat să își vadă copila într-un sicriu și, vizibil sleită de puteri, a cedat fizic. La vremea respectivă, mama cântăreței a fost scoasă pe brațe din biserica în care avea loc slujba de înmormântare.

Femeia locuia într-un sat situat la 44 km distanță de Craiova, dar, la scurt timp după moartea fiicei sale, a fost adusă în orașul din Dolj, de către fratele cântăreței.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată