News

Cinci morți și 18 răniți în urma unui atac armat, în SUA. Un bărbat a deschis focul într-un club de noapte

Un nou atac armat sângeros a avut loc în SUA. Cinci morţi şi 18 răniţi au fost raportați în Colorado Springs, după ce un bărbat a deschis focul într-un club de noapte.
20.11.2022 | 14:05
Cinci morti si 18 raniti in urma unui atac armat in SUA Un barbat a deschis focul intrun club de noapte
Atac armat într-un club de noapte din SUA. Cinci morţi şi 18 răniţi, după ce un bărbat a deschis focul. Sursa foto: capturi Twitter / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un club de noapte dedicat persoanelor LGBT din SUA a fost scena unui nou atac armat sângeros.

Atac armat într-un club de noapte din SUA. Cinci morţi şi 18 răniţi, după ce un bărbat a deschis focul

Cinci oameni au fost uciși și 18 răniți sâmbătă noapte, după ce un bărbat a deschis focul într-un club de noapte din Colorado Springs, a anunțat poliția din statul Colorado, citată de presa americană.

Postul de poliție local a primit un apel telefonic în jurul orei 23:57. În acesta se raportau împușcături la Club Q, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție Colorado Springs, locotenentul Pamela Castro, scrie CNN.

ADVERTISEMENT

În interiorul localului am găsit o persoană, despre care noi credem că este suspectul atacului”, a spus Castro. ”În acest moment, suspectul este tratat, dar este în arest”.

În urma atacului, 5 oameni au fost uciși și alți 18 răniți. La fața locului au fost mobilizate 34 de mașini pompieri și 11 ambulanțe. Acestea din urmă au transportat persoanele rănite la spitalele din apropiere.

ADVERTISEMENT

Potrivit jurnaliștilor americani, suspectul a fost reţinut în bar, iar ulterior a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind în prezent în custodia poliţiei.

Poliția nu a oferit informații despre starea atacatorului. Aceeași Pamela Castro a mai spus că în schimbul de focuri nu a fost rănit niciun ofiţer de poliţie.

ADVERTISEMENT

Club Q, devastat în urma acestei tragedii: Un atac plin de ură

Poliția din Colorado a anunțat că motivul acestui atac sângeros este încă necunoscut.

Reprezentanții clubului de noapte unde a avut loc masacrul au scris, pe Facebook, că sunt devastați de acest eveniment. Ei au numit incidentul drept ”o crimă motivată de ură”.

”Club Q este devastat de atacul fără sens asupra comunității noastre. Mulțumim pentru reacțiile rapide avute de clienții eroici care l-au imobilizat pe atacatorul înarmat și au pus capăt acestui atac plin de ură”, se arată, în reacția clubului.

ADVERTISEMENT
Tags: