Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine a ajuns A4 la FCSB? „E un martir!” Sfatul lui Vochin: „Nu te mai enerva!”

FCSB continuă să fie o echipă atipică grație declarațiilor date de Gigi Becali. Dacă la conferință Charalambous explică cum a gândit jocul, în realitate, nu el este factorul de decizie atunci când vine vorba de abordarea partidelor.
23.10.2023 | 14:40
Cine a ajuns A4 la FCSB E un martir Sfatul lui Vochin Nu te mai enerva
Vochin A RABUFNIT IN DIRECT. ANALIZA FCSB si a lui Charalambous dupa 0-0 cu Voluntari. foto colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB nu a reușit să se impună în fața formației din Voluntari. Echipa condusă de Gigi Becali a remizat, scor 0-0, într-un meci în care ocaziile la poarta oaspeților nu au lipsit. După meci, patronul FCSB-ului a recunoscut faptul că a greșit în alcătuirea primei echipe.

FCSB face un pas greșit în lupta pentru titlu

“A schimbat sistemul, 4-2-3-1, a jucat cu Lixandru. Am văzut câte greșeli și-a recunoscut. În mod normal chema consiliul de administrație și analizau, ori îl dădea afară, ori… La câte greșeli a zis că a greșit cu Lixandru, a greșit cu Compagno, a dat-o jumate jumate cu Compagno.

ADVERTISEMENT

Cu Rotariu, eu cred că l-a schimbat pentru că a dat pasa cu exteriorul la Compagno. Păi de ce să dai cu exteriorul? Păi îl certa pe Budescu, îi spunea să nu mai dea cu exteriorul. Păi vii tu, Rotariule, să dai pasă cu exteriorul?

Spunea antrenorul A4, Charalambous, că Rotariu este cel mai bine din punct de vedere fizic. Eu dacă aș fi lider politic, l-aș lua pe Charalambous la orice partid. Are așa un stil de a vorbi fără să spună nimic”, a declarat Valeriu Răchită.

ADVERTISEMENT

Charalambous este antrenorul principal al echipei. În vârstă de 43 de ani, cipriotul ocupă prima poziție cu FCSB în Superligă. Chiar și așa, declarațiile patronului îl dau de gol în ceea ce privește alcătuirea echipei. După ultimul meci, Gigi Becali a recunosc că a greșit primul 11.

FCSB este pe primul loc în Superligă

“Mă uitam așa la Charalambous, mie îmi e drag așa. Îți dai seama, bietul om din minutul 60 nu se mai gândește la meci, el se gândește la ce să spună la conferința de presă. Acum a venit domnul Becali și a spus clar. Lixandru out, Băluță titular.

ADVERTISEMENT

Acum, mă gândeam, cum se gândește Charalambous cum să răspund eu, el nu mai e concentrat pe meci, se gândește la ce să spună la conferință. E un martir Charalambous”, a spus Horia Ivanovici.

“Fără martir, eu îl înțeleg pe Charalambous, dar un singur lucru îl rog. La conferințele de presă, un singur lucru îl rog. Nu te mai enerva, dragul meu, lasă ziariștii în pace, pentru că am înțeles foarte clar ce se întâmplă la tine acolo.

ADVERTISEMENT

M-am gândit și eu că parcă e prea mult. Dar nu. În momentul în care tu accepți chestia asta și vine patronul și spune că e greșeala mea că l-am băgat pe Lixandru. Te rog, nu te mai enerva la conferințele de presă. Ziariștii aceia nu au nicio vină.

Ei sunt prezenți unde îi cheamă domnul Becali ca să povestească conceptul tactic al acestei echipe. Ei iau act la aceste declarații, după care te întreabă pe tine, Charalambous, cum gândești”, a spus Andrei Vochin.

FANATIK SUPERLIGA este în direct, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Sfaturi pentru Charalambous

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.95 este cota pentru „2 solist” la meciul Petrolul - FCSB