Life

Cine a câștigat Te cunosc de undeva. La ce echipă a ajuns premiul cel mare de 15 000 de euro

Emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1 și-a desemnat câștigătorii. Află la cine a ajuns premiul în valoare de 15 000 de euro și cum s-a desfășurat întreaga finală.
10.07.2022 | 09:57
EMI și Cuza au câștigat emisiunea Te cunosc de undeva. Sursa foto: Antena 1.
ADVERTISEMENT

Emisiunea Te cunosc de undeva transmisă de postul Antena 1 și-a desemnat câștigători, sâmbătă, 9 iulie. Sezonul 17 al celebrului show de transformări, dar totodată și premiul în valoare de 15 000 de euro a fost adjudecat de Emi și de Cuza.

Te cunosc de undeva a fost cîștigat de Emi și de Cuza

Te cunosc de Undeva!, transforming show-ul de la Antena 1, și-a ales câștigătorii sezonului 17. Patru echipe puternice au răspuns afirmativ provocării de a purta în finală “haina” artiștilor internaționali, luptând cu toate armele talentului lor, pentru a cuceri juriul și publicul.

ADVERTISEMENT

Dintre opt cupluri, doar patru au fost în cursa pentru premiul cel mare de 15.000 de euro: Emi și Cuza, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Alexia și Dima, Romică Țociu și Carmen Chindriș.

Tensiunea  a fost mare în Ultima zi de pe traseul aventurii în lumea divertismentului și a spectacolului, care a atins cote maxime în ultimele minute de show. Cum s-a votat?

ADVERTISEMENT

În ediția acesta punctajul a început de la 0, la care s-a adăugat votul juriului, apoi votul concurenților care nu au mai făcut parte din competiție amintită și, nu în ultimul rând, votul publicului aflat în platoul emisiunii de transformări.

Premiul de  la Te cunosc de undeva este de 15.000 de euro

Înarmați cu talent și cu emoție, competitorii acestei emisiuni, care au ajuns în finală, au urcat pentru ultima oară în acest sezon în liftul spectacolului la Te cunosc de Undeva!. După zece ediții, în care au luptat glorios pentru a duce la superlativ total, iată că  transforming show-ul și-a adjudecat câștigătorii.

ADVERTISEMENT

Seara de sâmbătă, 9 iulie, a culminat cu momentul spectaculos în care Alina Pușcaș și Pepe au înmânat trofeul  sezonului 17 al emisiunii Te cunosc de Undeva! unei echipe frumoase și bine sudată, alcătuită din Emi și Cuza, puștii rebeli ai Youtube-ului.

Ei au arătat că pot face spectacole aidoma artiștilor de pe marile scene, care slujesc cu pasiune publicul și împart emoție în stare pură miilor de oameni, electrizați de voci magnetice.

ADVERTISEMENT

Emi și Cuza au concurat și în sezonul 4 de la Asia Express. Cei doi de la Noaptea Târziu au declarat că au luat o sumă mică de la Asia Express. Acum, cei doi au câștigat 15 000 de euro.

Băieții de la Noaptea Târziu au fost o revelație la Te cunosc de undeva! 

ADVERTISEMENT