Life

Cuza și Emi, adevărații câștigători de la Asia Express 4? Ce au afirmat cei doi concurenți

Cuza și Emi formează una dintre echipele de la Asia Express 4, cei doi tineri fiind extrem de competitivi.
01.11.2021 | 18:07
Cuza si Emi adevaratii castigatori de la Asia Express 4 Ce au afirmat cei doi concurenti
Cuza și Emi, adevărații câștigători de la Asia Express 4? Ce au afirmat cei doi concurenți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndârjirea, ambiția de care au dat dovadă până acum, precum și unele declarații i-au făcut pe unii internauți să se întrebe dacă nu cumva au câștigat emisiunea de la Antena 1.

Cei doi artiști de la Noaptea Târziu par să se fi dat de gol legat de marele premiu de pe Drumul Împăraților în timpul unei discuții care le-a privit pe câștigătoarele, Ana Baniciu și Raluka.

ADVERTISEMENT

Cuza și Emi sunt câștigătorii de la Asia Express 4? Cum s-ar fi dat de gol artiștii

Dezvăluirea fiicei celebrului Mircea Banicu că și-a achiziționat recent apartament l-a lăsat pe Cuza de la Asia Express cu gura căscată.

„Mi-am luat apartament, măi băieți”, le-a spus Ana Baniciu băieților de la Noaptea Târziu, Cuza și Emi, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT

„Ce bani puțini am luat noi, hai să plecăm Emi”, este afirmația lui Cuza, care lasă de înțeles că a plecat cu o sumă mică de la Asia Express.

Cei doi au detaliat afirmațiile pe care le-au făcut și au afirmat, însă, că totul a fost o glumă. Adevărații câștigători ai sezonului 4 din Asia Express sunt Mihai Petre și soția sa, Elwira.

ADVERTISEMENT

Cuza și Emi dețin 2 recorduri la Asia Express. Despre ce este vorba

Cei doi concurenți de la Antena 1 au stabilit până acum două recorduri în show-ul moderat de Irina Fodor. Ei sunt singurii participanți care au stat la autostop mai bine de patru ore.

Un alt record bătut de băieții de la Noaptea Târziu are legătură cu cazarea, care le-a dat mari dureri de cap. Așa se facă că numai ei au căutat după miezul nopții un loc unde să doarmă.

ADVERTISEMENT

Cel mai greu moment pentru cântăreți, dar și pentru restul echipelor de la Asia Express a fost autostopul, dar nici asta nu i-a făcut să renunțe.

„Au fost foarte multe momente în care efectiv am zis «Gata! Nu ne mai pasă!», dar erau momentele alea de 20-30 de minute de nervi şi încărcătură!

Am fost super dedicaţi concursului, pentru că eu nu suport să pierd niciodată, tocmai de asta am fost foarte vulcanici şi pasionali în acelaşi timp.

Dorinţa noastră încă de la început a fost să lungim experienţa asta incomparabilă cât mai mult posibil”, a declarat Cuza de la Asia Express pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT