Life

Cine a câștigat Te cunosc de undeva, sezonul 18. Surpriza e mare

Ce echipă a pus mâna pe marele premiu de la Te cunosc de undeva, sezonul 18. Ei sunt fericiții norocoși ai show-ului de la Antena 1.
18.12.2022 | 09:03
Cine a castigat Te cunosc de undeva sezonul 18 Surpriza e mare
Ce echipă a pus mâna pe marele premiu de la Te cunosc de undeva, sezonul 18. Ei sunt fericiții norocoși ai show-ului de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
18-12-2022
07:02

Cine a câștigat Te cunosc de undeva, sezonul 18

Te cunosc de undeva, sezonul 18, și-a ales echipa câștigătoare. WRS și Emilian au primit cele mai multe voturi din partea juraților de la Antena 1. Artiștii au plecat acasă cu un trofeu și cu suma de 15.000 de euro, ce va fi donată. 

„2 Nebuni și un premiu! A fost cea mai tare experiență pe care am trăit-o până acum,  ne-am distrat, ne-am enervat, ne-am bucurat, am trecut prin atâtea stări. 

Lăsăm în urmă 15 momente pentru oamenii care ne-au susținut și au trecut prin acest carusel emoțional împreună cu noi și cărora le mulțumim real!”, a scris Emilian pe pagina de Instagram. 

Cine a câștigat emisiunea transformărilor, prezentată de Pepe și Alina Pușcaș. Ei sunt marii câștigători ai sezonului 18, care își va desfășura marea finală în ediția de sâmbătă, 17 decembrie 2022, începând cu ora 20:00.

Ce echipă a pus mâna pe marele premiu de la Te cunosc de undeva, sezonul 18. Ei sunt fericiții norocoși ai show-ului de la Antena 1

Te cunosc de undeva urmează să-și aleagă marele câștigător. Patru cupluri de artiști autohtoni au ajuns în marea finală de la Antena 1. Acestea își dispusă premiul în valoare de 15.000 de euro care ulterior, va fi donat.

ADVERTISEMENT

Emi şi Cuza, Jo şi Liviu, Wrs şi Emilian şi Connect-R şi SHIFT sunt cei care luptă pentru trofeul show-ului ai căror jurați sunt: Andreea Bălan, soprana Ozana Barabancea, actorul Aurelian Temișan și Cristian Iacob.

Născuți pentru a face spectacol pe scenele din România, concurenții vor trebui să demonstreze că sunt ”calificați” pentru a fi numiți marii câștigători ai sezonului 18.

ADVERTISEMENT

Atmosfera este întreținută inclusiv de echipele care au ieșit din concurs. Așadar, provocările pe care le-a pregătit ruleta pentru ele continuă!

Cum vor fi votați finaliștii de la Te cunosc de undeva

Cele patru echipe de la Te cunosc de undeva nu vor mai avea niciun scor pentru că nu se va ține cont de cel adunat până acum. Asta înseamnă că lupta pentru marele premiu pornește de la zero și nu va fi una deloc ușoară.

ADVERTISEMENT

Jurații de la Antena 1 vor acorda note între 9 și 12 pentru fiecare cuplu de artiști în parte. Ulterior, colegii lor, care sunt în afara competiției de sâmbătă, 17 decembrie 2022, vor decide cui acordă cele 5 puncte.

„În final, decizia îi va aparţine publicului din platoul emisiunii, care va acorda, la fel ca juriul, note între 9 şi 12.

ADVERTISEMENT

Echipa cu cele mai multe puncte va câştiga trofeul sezonului şi marele premiu, care va fi donat către o familie care are mare nevoie de ajutor!”, a spus prezentatoarea Alina Pușcaș, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT