Life

Cine a câștigat Vocea României 2023. Ea a plecat acasă cu marele trofeu

Cine este marele câștigător al sezonului 11 Vocea României. A plecat acasă cu trofeul, dar și cu marele premiu de 100.000 de euro
16.12.2023 | 00:06
Cine a castigat Vocea Romaniei 2023 Ea a plecat acasa cu marele trofeu
Cine a câștigat Vocea României 2023. Sursa foto: Facebook, Instagram
ADVERTISEMENT

În această seară, emoțiile tuturor au fost la cote maxime. La PRO TV a avut loc marea finală Vocea României 2023. După săptămâni lungi de audiții și dueluri, România și-a ales vocea.

Alexandra Căpitănescu, marea câștigătoare Vocea României 2023

Anul acesta, Vocea României a fost mai strânsă ca niciodată. Jurații s-au asigurat că își formează cele mai bune echipe cu care să îți asigure un loc în marea finală. Iar astă seară, visul a devenit realitate pentru echipa lui Tudor Chirilă.

ADVERTISEMENT

Competiția a fost una strânsă până în ultimul moment al serii. Momentele muzicale au fost deschise de Vlad Musta și Irina Rimes cu piesa ”Uptown Funk”. Cei doi au reușit să pună în scenă un moment demn de doi artiști profesioniști.

Anul acesta, concurenții din finala ”Vocea României” au fost mai puternici și mai pregătiți ca niciodată. Fie că au cochetat cu muzica, fie că au o adevărată pasiune pentru muzică, cu toții au avut un as în mânecă. Și anume, vocea lor.

ADVERTISEMENT

Fiecare jurat a investit timp, emoții și energie în formarea concurenților. Însă, așa cum spune tradiția, doar unul dintre ei poate pleca acasă cu marele premiu.

Pe locul patru, potrivit voturilor publicului a fost Alex Maxim, concurentul finalist antrenat de Smiley. Pe locul trei s-a situat Melisa Antonesi, concurenta lui Theo Rose și a lui Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Vocea care a plecat acasă cu marele trofeu a fost din echipa lui Tudor Chirilă

Anul acesta, marea câștigătoare, Alexandra Căpitănescu nu a plecat acasă doar cu marele premiu și cu trofeul. Alexandra Căpitănescu a primit invitația de a cânta la unul dintre cele mai mari festivaluri de la noi din țară.

Prezența pe scena de la Electric Castle este dovada concretă a faptului că Alexandra Căpitănescu a meritat din plin locul în finala de la Vocea României, dar și marele trofeu.

ADVERTISEMENT

Nici ceilalți concurenți nu s-au lăsat mai prejos, semn că toți au meritat din plin locul în marea finală. Cu toții au muncit și au vrut să creeze momente unice pe scena de la Vocea României.

Sezonul acesta nu a fost greu doar pentru concurenți, ci și pentru antrenori. Fiecare dintre cei cinci artiști au lucrat cot la cot cu echipele lor pentru a le pune cel mai bine în valoare vocile.

În această seară, Pavel Bartoș a dat ”Start vot!” încă de la începutul emisiunii, astfel ca cei de acasă să aibă timp să își voteze preferații. Decizia nu a fost deloc una simplă, având în vedere că toți finaliștii sunt extrem de talentați.

Cu trofeul în mână și cu titlul de câștigătorul de la ”Vocea României”, Alexandra Căpitănescu abia și-a găsit puterea de a spune câteva cuvinte. Așa cum era de așteptat, câștigătorul de la Vocea României 2023 i-a mulțumit antrenorului Tudor Chirilă pentru tot ce a făcut pentru el. Nici publicul nu a fost uitat, căci fără el, visul lui nu ar fi devenit realitate.

ADVERTISEMENT