Life

Finala Vocea României 2023. Ei sunt concurenții care luptă pentru marele trofeu

Cine sunt cei patru finaliști de la Vocea României 2023. Doar unul dintre ei va ajunge să câștige marele premiu pus la bătaie
15.12.2023 | 15:54
Finala Vocea Romaniei 2023 Ei sunt concurentii care lupta pentru marele trofeu
Cine sunt concurenții din finala Vocea României Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mult a fost, puțin a mai rămas până când fanii emisiunii ”Vocea României” vor afla marele câștigător. În această seară, de la ora 20:30, pe PRO TV va fi transmisă Marea Finală a show-ului de talente. Iată cine a cine a intrat în cursa pentru trofeu și bani.

Cine sunt concurenții din finala ”Vocea României” 2023

”Vocea României” este una dintre cele mai de succes și longevive emisiuni de talente de la noi. De-a lungul timpului, prin fața juraților s-au plimbat mii de oameni talentați. Însă, doar cei mai buni au ajuns să facă parte din echipe și să ajungă cât mai aproape de marele premiu.

ADVERTISEMENT

În seara aceasta, de la 20:30, pe PRO TV se transmite finala ”Vocea României” 2023. A fost un sezon plin cu de toate, cu momente tensionate, cu emoții, dar și cu nervi întinși la maxim. Acum, privind retrospectiv, atât jurații, cât și concurenții pot spune că totul a meritat din plin.

Doar câteva ore îi mai despart pe concurenți de mesajul ”Start vot!”, dat de Pavel Bartoș. Ca în fiecare an, finala va arăta la fel. Și anume, fiecare concurent va avea de cântat trei piese. Una dintre piese va fi cântată solo, una alături de jurat și cea de-a treia alături de câte un invitat.

ADVERTISEMENT

Finaliștii din sezonul 11 ”Vocea României” sunt Melisa Antonesi din echipa Horia – Theo Rose, Alexandra Căpitănescu de la Tudor Chirilă, Vlad Musta de la Irina Rimes și Alex Maxim de la Smiley. Fiecare dintre cei patru finaliști a ales, deja, invitatul pentru cea de-a treia piesă, astfel că spectacolul este garantat.

finaliști Vocea României
Cei patru finaliști de la Vocea României 2023. Sursa foto: Facebook/ Pavel Bartoș

Cum se alege concurentul norocos care va pune mâna pe marele premiu de 100.000 de euro

Alături de Melisa, pe scenă va urca Miță de la Bere Gratis, Alex Maxim va cânta cu Adrian Minune, Vlad Musta va cânta cu Dora Gaitanovici, iar Alexandra Căpitănescu cu Adrian Nour.

ADVERTISEMENT

Alexandra Căpitănescu din echipa lui Tudor Chirilă are 10 ani și vine din Galați. Deși este pasionată de muzică, visul ei este să devină fizician medical. Pentru talentul ei s-au ”bătut” Tudor Chirilă și Irina Rimes, dar ea l-a ales pe Tudor.

Vlad Musta are 24 de ani și este din Capitală. Acesta nu este deloc străin de lumea muzicală, căci de câțiva ani cântă într-o trupă de cover-uri. Vlad mai are în palmares un premiu pe care l-a câștigat în 2018 la emisiunea ”The Four”.

ADVERTISEMENT

Melisa Antonescu, reprezentanta echipei Brenciu – Theo Rose lucrează ca recepționeră. Însă, pasiunea și talentul ei pentru muzică i-au făcut pe Theo Rose și pe Horia Brenciu să o ia instant în echipa lor.

Alex Maxim este fiul lui Cătălin Maxim, cel de la care susține că a și moștenit talentul și pasiunea pentru muzică. Acesta este inginer de sunet, iar în această seară, speră că va pleca cu marele premiu acasă.

Cei care vor alege marele câștigător sunt cei de acasă. După ce se va da ”Start Vot!”, publicul va vota favoritul pe care să îl trimită direct către marele premiu. Anul acesta, cecul de la ”Vocea României” valorează 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT