News

Cine a făcut publică informația despre arestarea lui Florin Cîțu în SUA. Dezvăluirile lui Rareș Bogdan

Cine a stat în spatele dezvăluirii că Florin Cîțu a fost arestat în SUA. Ce a precizat Rareș Bogdan.
24.09.2021 | 13:23
Cine a facut publica informatia despre arestarea lui Florin Citu in SUA Dezvaluirile lui Rares Bogdan
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan a făcut mai multe dezvăluiri despre cum au ajuns în spațiul public informațiile și documentele care arată că Florin Cîțu a fost arestat în Statele Unite, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Dezvăluirile lui Rareș Bogdan despre apariția în spațiul public a documentelor referitoare la Cîțu

Acesta a precizat faptul că informațiile referitoare la trecutul lui Florin Cîțu și la infracțiunea comisă de acesta, cea de a conduce sub influența băuturilor alcoolice, au fost date de cineva la care nu s-ar fi așteptat.

ADVERTISEMENT

Conform spuselor acestuia, informația a fost făcută publică chiar din interiorul PNL.

Mai mult decât atât, Rareș Bogdan a precizat faptul că ar fi înțeles această atitudine răzbunătoare dacă ar fi venit din partea celor de la PSD, sau chiar de la USR sau AUR.

Totodată, Rareș Bogdan a ținut să precizeze faptul că aceste „atacuri mârșave” care au fost organizate la adresa lui Florin Cîțu au fost începute din interiorul partidului din care acesta face parte.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Rareș Bogdan: “O spun cu durere şi o spun cu mâhnire”

“N-au fost date de adversarii noştri tradiţionali politici. Acele documente au plecat din interiorul PNL şi o spun cu o lacrimă în ochi. Dacă dădea PSD acele documente, puteam să înţeleg. 

Dacă dădea chiar USR, puteam să înţeleg. Ele nu au fost date nici de USR PLUS, nici de AUR, nici de PSD. Au fost date din interiorul PNL.

ADVERTISEMENT

Le spun tuturor membrilor noştri de partid că acele atacuri mârşave împotriva lui Florin Cîțu au fost coordonate şi au pornit din interiorul PNL”, a afirmat Rareş Bogdan, la Antena 3.

Ce declara Florin Cîțu după apariția în presă a informației privind arestul său

De asemenea, chiar și premierul spunea la acea dată că informația despre trecutul său a apărut chiar în contextul luptei din interiorul Partidului Național Liberal.

ADVERTISEMENT

El a sublinia faptul că până acum, de când este el în politică, această informație nu a fost făcută publică, ci abia în aceste momente, când se luptă cu Ludovic Orban pentru șefia PNL.

”Da, acum 20 de ani, a fost vorba de o conducere sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă. O amendă foarte mare. Nu este contravenție.

Am făcut o greșeală acum 20 de ani. E interesant că apare această informație acum, în competiția internă din PNL”, a precizat atunci Florin Cîțu.

ADVERTISEMENT