Sport

Cine a fost invitatul de lux care a dat mâna cu Messi şi Ronaldo! Un actor de la Bollywood a creat vâlvă pe Twitter. Video

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo s-au întâlnit cu un actor de la Bollywood înaintea amicalului de la Riad. Cine a fost invitatul de lux.
19.01.2023 | 21:05
Cine a fost invitatul de lux care a dat mana cu Messi si Ronaldo Un actor de la Bollywood a creat valva pe Twitter Video
Un actor de la Bollywood a fost invitat de lux la amicalul de la Riad
ADVERTISEMENT

Amicalul dintre PSG şi Al Nassr/Al Hilal a devenit evenimentul începutului de an, mai ales că pe teren s-au duelat Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, proaspăt transferat în Arabia Saudită. Cele două superstaruri şi ceilalţi jucători au fost întâmpinaţi pe teren de un celebru actor de la Bollywood.

Un actor de la Bollywood a dat mâna cu Messi şi Ronaldo

Înaintea startului meciului amical de la Riad, Amitabh Bachchan, un cunoscut actor de la Bollywood, a fost invitat pe teren să-i cunoscă pe jucătorii celor două echipe. Însoţit de un şeic, indianul a dat mâna cu toţi fotbaliştii, iar cu Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo a schimbat câteva vorbe.

ADVERTISEMENT

Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare, în special pe Twitter, unde mulţi s-au întrebat cine este personajul invitat să-i cunoscă pe jucătorii de la PSG, Al Nassr şi Al Hilal.

De cealaltă parte, fanii indieni au rămas fără cuvinte când l-au văzut pe Amitabh Bachchan lângă Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Aceştia nu se aşteptau ca actorul, poreclit “Big B”, să aibă această onoare.

ADVERTISEMENT

După ce i-au fost prezentaţi cei 22 de jucători, Amitabh Bachchan a fost invitat să participe la poza de grup. Aflat în centrul imaginii, indianul a stat la câţiva metri de Cristiano Ronaldo, care a fost flancat de unul dintre tuşieri şi Sergio Ramos.

Cine este Amitabh Bachchan, invitatul de lux al şeicilor la amicalul de la Riad

În vârstă de 80 de ani, Amitabh Bachchan este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Bollywod. În plus, acesta este producător şi a făcut parte din Congresul Naţional al Indiei între 1984 şi 1987.

ADVERTISEMENT

Amitabh Bachchan şi-a început, în 1969, cariera în actorie, când şi-a împrumutat vocea pentru filmul “Bhuvan Shome”. Primul rol pe “sticlă” a venit, în acelaşi an, în pelicula “Saat Hindustani”.

De-a lungul carierei, Amitabh Bachchan a jucat în peste 240 de filme, iar recent s-a remarcat în rolul unui profesor de educaţie fizică. În “Jhund”, actorul l-a portretizat pe Vijay Borade, care a creat o echipă de fotbal pentru copiii dintr-o mahala.

ADVERTISEMENT

Pentru cariera fabuloasă de la Bollywood, Amitabh Bachchan a primit 98 de premii şi 122 de nominalizări. Pe lângă “Big B”, actorul mai este denumit “Sadi ka Mahanayak” (n.r. cel mai mare actor al secolului) sau “Starul Milieniului”.

ADVERTISEMENT