Life

Cine a fost prima iubire a lui Theo Rose: „Mi s-a pus pata pe el rău de tot”

Cine a fost prima iubire a lui Theo Rose. Cântăreața a dat detalii despre bărbatul care i-a luat mințile pe când avea 18 ani.
12.09.2022 | 15:30
Cine a fost prima iubire a lui Theo Rose Mi sa pus pata pe el rau de tot
Cine a fost prima iubire a lui Theo Rose. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Theo Rose a făcut mărturisiri despre prima ei iubire. Se pare că nu povestea de dragoste cu Alex Leonte a fost prima din viața ei!

Cine a fost prima iubire a lui Theo Rose. Au avut o relație la distanță

Pe Theo Rose o știm de la TV, din piesele ei, dar și din postura de jurat de la Vocea României, iar mai nou este și actriță, deoarece joacă în serialul Clanul.

ADVERTISEMENT

Recent, ea a intrat în atenția gurilor rele, după ce s-a despărțit de bărbatul alături de care avea o relație de mai mulți ani, anume Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin.

Fiind o fire doarte deschisă, Theo Rose a mărturisit acum că Alex Leonte nu a fost prima iubire din viața ei.

ADVERTISEMENT

Primul bărbat alături de care a cunoscut Theo Rose fiorii iubirii a fost pe vremea când avea 18 ani. Era vorba despre un tânăr din Timișoara, cu care cântăreața nu s-ar fi gândit niciodată că ar urma să aibă o relație.

sursă: Youtube. Theo Rose vorbește despre prima iubire de la momentul 25:15

Cât timp au fost împreună Theo Rose și primul ei iubit

Chiar și așa, jurata de la Vocea României a recunoscut că alături de acel tânăr a cunoscut iubirea adevărată pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Mai întâi, vedeta nici nu a luat în calcul faptul că ar putea avea o relație cu acest bărbat, dar iată că s-a întâmplat, deși ea era din Prahova și el din Timișoara.

Theo Rose și iubitul ei au fost împreună un an de zile, dar s-au despărțit. Cântăreața recunoaște că ar fi făcut multe lucruri pentru acest tânăr, pasiunea lor fiind una bolnăvicioasă.

ADVERTISEMENT

„Prima dragoste adevărată a cam fost pe la 18 ani. Am cunoscut un băiat, un țigan din Timișoara și mi s-a pus pata pe el rău de tot. Bine, nu am luat în considerare chestia asta prima dată. Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele.

Chiar nu m-am gândit la asta! Am zis: cine e mă ăsta? Nu are cum să îmi placă mie de ăsta, cum o să fiu eu cu el? Uite că a fost.

Am fost un an de zile împreună, a fost o pasiune toxică, bolnăvicioasă. Nu avea cum să reziste peste timp. Eram în stare să fac multe chestii” , a mărturisit Theo Rose în podcastul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT
Tags: