News

Cine este fosta soție a lui Costin Mărculescu. Actorul și Ella Nae s-au despărțit cu mare scandal

11.06.2020 | 13:14
Cine este fosta sotie a lui Costin Marculescu Actorul si Ella Nae sau despartit cu mare scandal
Cine a fost soția lui Costin Mărculescu. Actorul și Ella Nae s-au despărțit cu mare scandal. Ce acuzații și-au adus. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Regretatul actor Costin Mărculescu lua prin surprindere pe toată lumea în urmă cu 6 ani anunțând că s-a îndrăgostit iremediabil și se căsătorește după numai 5 luni de relație. Căsnicia cu Ella Nae nu a durat prea mult, după nici două luni scandalurile și jignirile fiind la ordinea zilei.

Costin Mărculescu, divorț cu scandal la doar 2 luni de la cununia cu Ella Nae

Căsătoria lui Costin Mărculescu cu Ionela Nae, cunoscută ca Ella, a ținut prima pagină a tabloidelor în anul 2014, cei doi căsătorindu-se după numai 5 luni de relație, în ciuda faptului că prietenii i-au spus actorului că se grăbește. Regretatul cântăreț și actor nu a ținut cont de sfaturile celor dragi punând pe primul loc iubirea pentru frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

Relația de iubire s-a rupt însă, după numai 2 luni de la cununie, regretatul actor aflând informații șocante despre trecutul soției sale, Ella Nae fiind timp de 14 ani amanta unui bărbat însurat din Alexandria. Scandalurile nu s-au oprit aici, bruneta lansând la rândul ei acuzații dure la adresa lui Costin Mărculescu.

Actorul Costin Mărculescu, violent și homosexual?

Ella Nae mărturisea la vremea respectivă că nu a întreținut relații intime cu actorul Costin Mărculescu, declarând că acesta are altă orientare sexuală. Mai mult decât atât, fosta soție a regretatului actor a mai precizat că acesta ar fi violent, lucru pe care Mărculescu l-a negat vehement.

ADVERTISEMENT

Actorul din „Liceenii” nu s-a lăsat mai prejos și a făcut-o cu ou și cu oțet pe femeia alături de care părea că și-a găsit fericirea. Mărculescu spunea că a investit enorm în relație, Ella Nae oferindu-i în schimb… nimic. Actorul a cheltuit câteva mii de euro bune cu bruneta, în special pe operații estetice.

„Să-ţi fie ruşine, nesimţitule! E un retard, aşa va muri, nu are niciun Dumnezeu. E un ratat şi aşa va rămâne. Un alcoolic, nici nu puteam să stau lângă el din cauza mirosului. Pentru tine, Costin Mărculescu, nu am nici un pic de respect.

ADVERTISEMENT

Îmi băteam joc de el, asta merita atunci. Pentru că el merită să fie minţit, pentru că e un pervers. E un obsedat. Măi, idiotule care eşti! Eşti o panaramă, un cerşetor. Te dau în judecată, nesimţitule! E homosexual.

Are vibrator acasă. A avut dreptate Mara Bănică, este gay. Eşti maro la funduleţ, aşa mi-a spus un prieten. Tu ai fetişurile tale”, a venit imediat replica Ellei, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, scrie viva.ro.

ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu, îndepărtat de familie și prieteni din cauza fostei soții

Certurile și jignirile dintre cei doi soți au continuat în emisiuni, cât și în privat, Costin Mărculescu având la rândul său replici dure la adresa femeii cu care se căsătorise după numai 5 luni de relație. Actorul a mărturisit că femeia i-a promis că îi va face un copil, însă s-a declarat dezamăgit de întreaga situație.

„Mă cert cu o curvă. E o mahalagioaică. Nesimţito! Am stat în casă cu o paraşută. M-a escrocat. Mi-a promis că îmi face un copil”, spunea în 2014 regretatul actor despre fosta sa soție, Ella Nae, potrivit sursei menționate mai devreme.

În cele din urmă Costin Mărculescu și-a dat seama că s-a îndepărtat de familie și prieteni din cauza brunetei, cerându-le scuze public acestora pentru că i-a dezamăgit și nu a ascultat de sfaturile lor.

 

ADVERTISEMENT