News

Costin Mărculescu a avut un băiat! Regretul că nu a reușit să se apropie de el l-a măcinat până în ultima clipă

11.06.2020 | 12:43
Costin Marculescu a avut un baiat Regretul ca nu a reusit sa se apropie de el la macinat pana in ultima clipa
Costin Mărculescu a murit măcinat de regrete. Cel mai mare dintre acestea era legat de fiul său, Bibi. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O veste tristă cădea ca un trăsnet noaptea trecută, când trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu era găsit fără suflare în apartamentul său, după ce vecinii au alertat autoritățile, speriați de lătratul neîncetat al câinelui, dar și de faptul că actorul nu mai dăduse niciun semn de viață de trei zile.

Extrem de discret când venea vorba despre viața personală, acesta avea grijă ca problemele cu care se confrunta de o vreme lungă să rămână departe de ochii curioșilor. Așa se face că nu puțini erau cei care știau ce se ascundea cu adevărat în sufletul său, măcinat până în ultima clipă de regretul că nu a reușit să aibă o relație mai strânsă cu Bibi, unicul lui copil.

ADVERTISEMENT

Codrin Mărculescu a murit cu un mare regret. Își reproșa că nu a reușit să se apropie mai mult de el

În 2015, regretatul actor dezvăluia că este tatăl unui băiețel, dar și faptul că mama lui, o fostă iubită pe care a cunoscut-o pe vremea când avea celebra agenție de fotomodele, tânăra fiind manechin, i-a ținut ascunsă identitatea, profitând de faptul că se mutase împreună cu familia în Australia, unde l-a și adus pe lume pe micuț.

Bibi era unicul copil al actorului. A aflat de existența lui abia în 2015. Sursa foto: Captură TV
Bibi era unicul copil al actorului. A aflat de existența lui abia în 2015. Sursa foto: Captură TV

De îndată ce testul ADN s-a confirmat, Costin Mărculescu le-a transmis lui Bibi și Samirei că își dorește să aibă un viitor împreună și le-a promis că va face tot ce îi stă în putință ca acestora să nu le lipsească nimic.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu a mai reușit să-și ducă planul la bun sfârșit. Surse din cadrul INML, unde trupul său neînsuflețit a fost adus pentru autopsie, indică faptul că decesul ar fi survenit în urma unui stop cardio-respirator.

Totul despre cariera lui Costin Mărculescu. Rolurile care l-au făcut cunoscut

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani în două piese TV celebre, „Misiune specială” și „Ecaterina Teodoroiu”, iar un an mai târziu avea să bifeze primul său rol, în „Al patrulea gard lângă debarcader”, filmul regizoarei Cristiana Nicolae.

ADVERTISEMENT

Talentul cu care era înzestrat încă de la o vârstă fragedă l-a convins pe Nicolae Corjos să-l distribuie în cel mai bine vândut film din istoria cinematografiei românești, „Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

A absolvit apoi Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989 – 1993 și a participat ca invitat în sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune, în calitate de actor sau chiar de cântăreț, pentru că a cochetat inclusiv cu lumea muzicii. De altfel, a lansat 7 videoclipuri care s-au bucurat de mare succes în rândul telespectatorilor posturilor de specialitate.

ADVERTISEMENT

A colaborat cu mai multe teatre, susținând peste 2000 de spectacole atât în țară, cât și în străinătate și a jucat alături de mari actori ai scenei românești, precum Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu sau Horațiu Mălăele.

ADVERTISEMENT
Tags: