Life

Cine a îndemnat-o pe Carmen Tănase să devină actriță: “Nu aveam un scop din asta când eram copil”

Carmen Tănase a dezvăluit cine a îndemnat-o să devină actriță. Vedeta din serialul “Clanul” nu s-a gândit dintotdeauna la această meserie.
09.10.2022 | 16:55
Cine a indemnato pe Carmen Tanase sa devina actrita Nu aveam un scop din asta cand eram copil
Cine a îndemnat-o pe Carmen Tănase să devină actriță. Sursa foto: Captură YouTube Kanal D
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a dezvăluit cine a fost persoana care a îndemnat-o să devină actriță. Vedeta a mai precizat și cui îi datorează succesul de care se bucură de atâta timp.

Persoana care a îndemnat-o pe Carmen Tănase să devină actriță

Interpreta Luminiței Achim din serialul “Clanul”, de la Pro TV, este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Și-a început cariera în teatru în anii ’80, iar de atunci a jucat în zeci de filme și seriale.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a fost foarte apreciată pentru interpretarea diverselor personaje în telenovelele românești, cum ar fi Flacăra Potcovaru, însă le datorează succesul mentorilor pe care i-a avut la începutul carierei.

Este vorba despre Olga Delia Mateescu, care a ajutat-o pe actriță să se pregătească pentru admiterea la facultate. Carmen Tănase a intrat la clasa regretatei Tudorache, pe care a considerat-o, de asemenea, un mentor.

ADVERTISEMENT

“Prima persoană cu care eu am lucrat ca să intru la facultate a fost Olga Delia Mateescu, ea m-a pregătit. Deci ea a fost prima persoană care a pus mâna pe mine și a început să cioplească un pic.

Și apoi Olga Tudorache, la clasa căreia am fost. A fost profesoara mea și omul meu de suflet.”, a declarat actrița pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a mai dezvăluit că tatăl ei a fost cel care a îndrumat-o să devină actriță. Vedeta îi făcea pe cei din jur să râdă încă din copilărie, dar nu s-a gândit încă de atunci la ce va face în viitor.

“Ceilalți zic că talentul meu a fost din copilărie pentru că îi făceam mereu să râdă și eram clovnul clasei.

ADVERTISEMENT

Mie ideea mi-a venit în liceu, nici măcar nu mi-a venit mie, i-a venit tatălui meu și atunci am zis: da, ar merge, dar nu aveam un scop din asta când eram copil.”, a mai spus Carmen Tănase pentru sursa menționată.

Întrebată dacă sunt roluri pe care nu le poate interpreta din cauza dificultății, actrița a declarat că se descurcă cu toate, indiferent despre ce e vorba.

Cu mult timp în urmă, Carmen Tănase și-ar fi dorit să o interpreteze pe Anna Karenina, însă acest lucru nu s-a întâmplat niciodată.

Carmen Tănase, dezvăluiri despre rolul din serialul Clanul

Carmen Tănase face parte din distribuția serialului “Clanul”, unde o interpretează pe Luminița Achim. Actrița a declarat, pentru FANATIK, că nu a mai avut de mult timp un rol atât de dramatic.

Rolul din producția difuzată la Pro TV este foarte solicitant pentru îndrăgita actriță. Carmen Tănase nu a mai avut o vacanță de dinainte de pandemie, așa că resimte dificultatea acestui rol.

“Aș putea spune chiar tragic, e destinul care a luat-o rău de la viață și eu sunt genul de actor care își asumă în totalitate personajul.

Și este greu de dus. E foarte  frumos. Ce e greu în principal e foarte frumos. Nu pot să neg faptul că este greu.

E greu destinul ei de dus. Dacă te imaginezi Luminița, e copleșitor.”, a declarat Carmen Tănase pentru FANATIK, la finalul lui august.

ADVERTISEMENT