Sport

Cine a inventat reciprocitățile în Cooperativă? Dragomir: “El și cu Pădureanu”

Dumitru Dragomir despre cele două personaje importante din fotbalul românesc care au inventat reciprocitățile în Cooperativă.
09.10.2023 | 08:00
Cine a inventat reciprocitatile in Cooperativa Dragomir El si cu Padureanu
Dumitru Dragomir despre cele două personaje importante din fotbalul românesc care au inventat reciprocitățile în Cooperativă.
ADVERTISEMENT

Fostul președinte LPF a discutat despre doi oameni importanți ai fotbalului românesc. Este vorba despre Jean Pădureanu și Gheorghe Ștefan, zis și Pinalti. Dumitru Dragomir susține că cei doi au fost cei care au inventat reciprocitățile în Cooperativă.

Dumitru Dragomir, despre conducătorul Jean Pădureanu

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a vorbit despre Jean Pădureanu ca fiind unul dintre cei mai buni conducători din fotbalul românesc. Cu toate acestea, fostul șef LPF susține că fostul președinte de la Rapid și Gloria Bistrița era foarte darnic.

ADVERTISEMENT

“Jean Pădureanu a fost unul dintre cei mai mari conducători pentru că era cinstit. Dar el dădea la toată lumea plocoane, săracul de el. Dădea vin, carne, cârnați și astea. El nu ca să te corupă. El nu era cu banii.

Sau venea la tine și îți propunea dacă erai apropiat ca echipă de el cu reciprocitățile acelea. El le-a inventat, împreună cu Ștefan de la Piatra Neamț.”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Ai văzut cum e Pinalti? “A slăbit!”

În cadrul emisiunii, gazda show-ului, Horia Ivanovici, l-a întrebat pe Nea Mitică Dragomir despre Ștefan Gheorghe, zis și Penalti. Fostul președinte LPF se bucură pentru că acesta arată mai bine după ce a slăbit și că îi merg afacerile. Cu toate că Pinalti a fost unul dintre oamenii cheie ai demiterii lui Dumitru Dragomir de la ligă, invitatul special de la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ încă vorbește cu acesta.

“Cum e? A slăbit, foarte bine, îi merge bine. Îi merg bine afacerile. Păi ce, Pinalti a fost un băiat prost? Am mai vorbit cu el, chiar dacă el a dirijat toată scoaterea mea din funcție. El a dirijat-o în adunarea generală. El controla fiecare bilet.

ADVERTISEMENT

El a avut ordin să verifice personal cine mă votează și cine nu. Pentru că dacă nu îl controla pe Niculae de la Brașov, el trăda pentru mine. Pinalti acum își cheltuie milioanele. Are afaceri mari cu imobiliarele. Are afaceri în Franța. Copiii lui sunt foarte deștepți. A reușit.”, a spus Nea Mitică.

Dezvăluirile lui Mitică Dragomir despre Gigi Becali și ceilalți patroni din România

Dumitru Dragomir a avut parte mandate consecutive la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, din 1996 până în noiembrie 2013, când a pierdut alegerile în fața lui Gino Iorgulescu. La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, fostul președinte LPF a făcut mai multe dezvăluiri despre Gigi Becali li ceilalți patroni din România.

ADVERTISEMENT

“În fiecare an, Copos voia să mă dea afară. Copos era business man. Cu arici la buzunar, să nu iei din banii lui, murea. Dar Copos e un om drept, cinstit, pe onoarea mea. El și Gigi voiau să mă schimbe și acum Gigi a propus să mă duc la Federație, dar când eram în funcție…

În proporție de 50%, Gigi Becali m-a dat afară. El, cu Ponta. Când ieșit din închisoare mi-a recunoscut. Din închisoare m-a curățat. Gigi m-a dat afară din închisoare! Jucam cu el jocuri de noroc și cu el și cu Giovanni. Ei nu m-au suferit. Eu eram comandant. Și nu le plăcea. Decât să pui șaua pe Gigi sau Giovanni, mai bine fugi din țară.

Sunt singurul din istoria omenirii în care fotbaliștii au făcut grevă împotriva președintelui Ligii. Eu degeaba m-am supărat pe Porumboiu și pe Neculaie de la Brașov. Erau prietenii mei.

Lui Neculaie i-am dat la ora 12:00 200.000 de dolari împrumut și la 14:00 m-a curățat. I-am dat 200.000 de dolari împrumut la ora 12:00 și la 14:00 m-a curățat! Jur pe cruce! Iar cu Porumboiu seara am mâncat un lighean de crenvurști”, a dezvăluit Dumitru Dragomir.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dumitru Dragomir vorbește despre cine a inventat reciprocitățile în Cooperativă

ADVERTISEMENT