News

Cine ar fi, de fapt, actuala iubită a lui CTP. Jurnalistul a divorțat de patru ori

27.11.2020 | 09:05
Cine ar fi de fapt actuala iubita a lui CTP Jurnalistul a divortat de patru ori
Cine ar fi, de fapt, actuala iubită a lui CTP. Jurnalistul a divorțat de patru ori. Sursa foto: tribuna.ro
ADVERTISEMENT

Cine ar fi iubita lui CTP. Cristian Tudor Popescu, una dintre figurile jurnalistice prezente frecvent în spațiul media românesc, care nu se ferește să abordeze teme variate, de la politică și sănătate, până la sport și cultură, s-a ferit tot timpul că vorbească despre viața sa personală.

În vârstă de 64 de ani, cunoscutul om de presă a trecut prin multe experiențe pe plan profesional, dar și pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Deși acesta nu a vorbit niciodată de acest plan sensibil al vieții private, în presă au apărut informații despre relații sale din trecut, dar și din prezent.

Cine ar fi actuala iubită a lui CTP. Jurnalistul a divorțat de patru ori

Născut pe 1 octombrie 1956 în București, Cristian Tudor Popescu a absolvit în anul 1981 Facultatea de Automatică și Calculatoare din București, obținând diploma de inginer.

ADVERTISEMENT

După Revoluție, acesta a devenit una dintre cele mai emblematice figuri din media românească, ocupând posturi de conducere la publicații importante și având dese apariții la TV.

Niciodată, CTP nu și-a expus viața privată. Asta nu înseamnă că nu se știu detalii despre intimitatea jurnalistului. Presa a aflat că gazetarul a fost căsătorit de patru ori şi tot de atâtea ori a divorţat.

ADVERTISEMENT

În prezent, conform site-ului OK Magazine, se pare că jurnalistul ar avea o relaţie stabilă cu o femeie cu 20 de ani mai tânără decât el. Încă din 2014, în presă au apărut imagini cu cei doi, iar presa anunță că aceştia au rămas împreună și încă ar forma un cuplu. Despre aceasta se știe că nu are nicio legătură cu viața politică.

CTP a divorțat de patru ori și are doi copii

Jurnalistul a trecut prin multe experiențe în ceea ce privește viața de familie. Din cele patru mariaje, toate încheiate cu divorț, conform sursei citate, au rezultat doi copii.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare, Tudor Popescu, are o altă carieră faţă de cea avută de tatăl său. Tudor are o firmă de producţie audio-video, cu succes în lumea filmului.

Despre celălalt, Cristian Matei Popescu, presa a scris că nu a putut da bacalaureatul în 2012, pentru ca avea două corigenţe, apoi a picat în toamnă, după ce a luat 3.1 la matematică. A revenit de-abia în 2014, când a luat examenul cu media generală 6.36.

ADVERTISEMENT