News

Cine ar fi ucis-o pe femeia găsită sfâșiată de animale într-o pădure din Mehedinți. Vecinii susțin că se prostitua. ”Ăla a omorât-o”

Ipoteză de ultimă oră în cazul femeii care a fost găsită moartă într-o pădure de lângă satul Balota (comuna Prunișor, județul Mehedinți).
06.11.2022 | 13:13
Cine ar fi uciso pe femeia gasita sfasiata de animale intro padure din Mehedinti Vecinii sustin ca se prostitua Ala a omorato
Ancheta în cazul femeii ucise în județul Mehedinți, îngreunată de vegetație. Foto: captură obsertvatornews.ro – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Amintim că în urmă cu două săptămâni, concubinul ei a anunțat poliția că femeia a dispărut. Ulterior, reprezentanții Poliţiei Municipiului Drobeta-Turnu Severin au fost anunțați de o tânără de 29 de ani (n.r. – din comuna Şimian) că a descoperit un cadavru.

Un client ar fi ucis-o pe femeia găsită în pădurea din Mehedinți

Ajunși în pădurea de lângă satul Balota, oamenii legii au constatat că trupul neînsuflețit era al femeii dispărute. Ulterior, jurnaliștii de la observatornews.ro au aflat că ea avea 40 de ani și ar fi practicat prostituția.

ADVERTISEMENT

După ce își atrăgea clienții, ea mergea cu ei chiar în pădurea de la marginea satului în care locuia și în care a și fost găsită fără suflare. Asta au susținut vecinii acesteia.

Când au descoperit-o, criminaliștii au observat că femeia prezenta mai multe răni. De asemenea, după ce a fost abandonată inertă, corpul ei a fost sfâșiat de animalele sălbatice.

ADVERTISEMENT

Oprea tiruri şi maşini după maşini. Ea captura tot. Se ducea acolo, în pădure, stătea ce stătea cu câte unul, venea înapoi. Lua maşina de aici, ea nu se ducea pe jos.

Concubin sau proxenet?

Ăla de o lua, concubinul… El venea aici, o lua de acolo, iar alţii o luau de aici. Avea prea mult curaj că pleca în pădure cu ei, că ăla a omorât-o, de a fost ultimul cu ea.

ADVERTISEMENT

Dacă era din oraş, ar fi adus-o în valiză, în saci, în ceva, dar dacă a fost aşa simplă”, au declarat doi vârstnici. Altfel, amintim că la 22 octombrie 2022, pe fanatik.ro apărea știrea despre o femeie ucisă de concubin, chiar sub ochii fiicei de numai 11 ani.

Ulterior s-a aflat că pe victimă o chema Mihaela Sînzianu și că ar fi murit după ce ar fi fost strangulată. Pentru această faptă reprobabilă, individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Foarte afectată din cauza imaginilor șocante, fetița a fost preluată de o mătușă din partea mamei până când Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Iași a luat o decizie.

 

 

ADVERTISEMENT