News

Cine este femeia ucisă de concubin, chiar sub ochii fiicei de numai 11 ani. Sfârşit de coşmar pentru Mihaela. „Sigur se mai consuma alcool, ca la țară”

Sfârșit cumplit pentru o femeie de 40 de ani din județul Iași. Femeia a fost ucisă de concubin sub ochii fiicei sale în vârstă de doar 11 ani
22.10.2022 | 12:21
Cine este femeia ucisa de concubin chiar sub ochii fiicei de numai 11 ani Sfarsit de cosmar pentru Mihaela Sigur se mai consuma alcool ca la tara
Fiica minoră a victimei ar fi asistat la tragedie Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Crima s-a petrecut în urmă cu trei zile. Victima, Mihaela Sînzianu, ar fi fost strangulată de individ. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cine este femeia ucisă de concubin, chiar sub ochii fiicei de numai 11 ani

Anchetatorii urmează să stabilească exact cauza decesului. Fetița se află acum în grija unei mătuși din partea mamei, urmând ca Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Iași să ia o decizie.

ADVERTISEMENT

Teribila crimă a avut loc în comuna Ceplenița din județul Iași. Potrivit informațiilor publicate de Bună Ziua Iași, se pare că, în data de 20.10.2022, Mihaela Sînzianu ar fi fost ucisă de concubinul cu care trăia de câțiva ani în aceeași casă.

Femeia în vârstă de 40 de ani ar fi fost sugrumată de Petru Vrăjmașu în urma unui conflict, susțin vecinii victimei.

ADVERTISEMENT

„Este în arestul poliției, încă se anchetează. În momentul de față, nu știm dacă decesul a survenit din cauza lui, dar vecinii au dat declarații…

Nu știm mai nimic, ea avea 40 de ani. Sigur se mai consuma alcool, ca la țară, dar nu îi cunosc foarte bine. O să aflăm de acum încolo ce s-a întâmplat”, a declarat Dumitru Laiu, primarul comunei.

ADVERTISEMENT

Mihaela Sînzianu a lăsat în urmă o fetiță de doar 11 ani, care ar fi fost acasă în acea zi. Ulterior, copila a fost dusă la o mătușă din partea mamei, în comuna Cotnari.

Principalul suspect, Petru Vrăjmașu, a fost arestat preventiv sub acuzația săvârșirii infracțiunii de omor. Pentru început, individul va sta după gratii 30 de zile.

ADVERTISEMENT

„În baza art. 226 din Codul de procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi şi, în consecinţă, în baza art. 202, raportat la art. 223 alin. (2) din Codul procedură penală, ia faţă de inculpatul Vrăjmaşu Petru, în prezent aflat în stare de reţinere în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Iași, cercetat în dosarul de urmărire penală nr. 858/P/2022, sub acuzația săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, prevăzută de art. 199 alin. (1), raportat la art. 188 alin. (1) din Codul penal, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.10.2022 până la data de 18.11.2022, inclusiv.

În baza art. 230 alin. (1) din Codul de procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă față de inculpat.

În baza art. 229 din Codul de procedură penală, dispune încunoștințarea de îndată a autorității competente, respectiv a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, în vederea luării măsurilor de ocrotire față de copilul minor al victimei Sînzianu Mihaela”, precizau anchetatorii.

ADVERTISEMENT
Tags: