Life

Cine ar putea fi soacra lui Iancu Sterp. Mama Geta s-a fotografiat alături de ea

Mama Geta s-a fotografiat alături de femeia care ar putea fi soacra lui Iancu Sterp. Iată cum arată mama Denisei Coțolan!
09.10.2022 | 21:06
Cine ar putea fi soacra lui Iancu Sterp Mama Geta sa fotografiat alaturi de ea
Mama Geta s-a fotografiat alături de viitoarea soacră a lui Iancu Sterp. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama Geta s-a fotografiat alături de mama Denisei Coțolan, cea care ar putea fi soacra lui Iancu Sterp dacă tânărul se va căsători cu iubita lui.

Cine ar putea fi soacra lui Iancu Sterp

Iancu Sterp și Denisa sunt de ceva timp împreună, iar mama Geta își dorește foarte mult ca fiul ei cel mic să se însoare.

ADVERTISEMENT

Femeia a recunoscut că este pregătită să devină încă o dată soacră mare. Săptămâna trecută fiica ei, Geta Sterp, s-a căsătorit cu partenerul ei, Sebastian.

Mama Geta s-a fotografiat recent cu mama Denisei Coțolan, cu care pare să se înțeleagă foarte bine. Aceasta deja o numește “cuscra” ei, deși Iancu Sterp încă nu a ajuns în fața altarului cu iubita lui.

ADVERTISEMENT

“Cuscra mea frumoasă.”, a scris mama fraților Sterp pe Instastory, în dreptul imaginii cu mama Denisei.

Mama Geta și viitoarea cuscră
Mama Geta, alături de viitoarea soacră a lui Iancu Sterp. Sursa foto: Instagram

Într-un clip video postat pe Tik Tok, mama Geta i-a spus lui Iancu Sterp că mai întâi trebuie să se asigure că are bani, după care se poate așeza la casa lui.

ADVERTISEMENT

“La anul vreau să-l însor, stați aproape. Dar bani ai, ai bani? Nu eu îl însor, tot Domnul are grijă și de el, cu cine vrea el.”, a spus mama fraților Sterp în filmarea respectivă.

Ambele fiice ale sale sunt căsătorite, iar Culiță Sterp este logodit cu iubita lui, Daniela Iliescu. Cei doi au împreună un fiu, Milan, care a venit pe lume în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp, pregătit de căsătoria cu Denisa

Recent, Iancu Sterp a vorbit despre relația cu Denisa și a declarat că și-ar dori să ajungă în fața altarului alături de partenera lui.

Relația celor doi merge foarte bine, iar tânăra se înțelege cu mama fostului concurent de la Puterea Dragostei.

Fratele lui Culiță Sterp nu și-ar fi imaginat că o femeie se poate înțelege atât de bine cu mama Geta, despre care spune că este o persoană mai dificilă.

“Mama Geta e mai dificilă, dar a simțit-o că e ce trebuie, că e o fată cuminte, frumoasă, pentru mine și atunci dacă eu sunt fericit, nu are de să nu fie și ea.

Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța. Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere.

Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna.”, a declarat Iancu Sterp pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: