Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine ar putea împiedica FCSB să câștige titlul în SuperLiga? „El e adevăratul dușman!”. Video exclusiv

Principalul rival la titlu al FCSB-ului vine chiar din interior. La Fanatik SuperLiga a fost dezbătut principalul motiv pentru care roș-albaștrii pot pierde campionatul.
15.02.2023 | 19:10
Cine ar putea impiedica FCSB sa castige titlul in SuperLiga El e adevaratul dusman Video exclusiv
Cine ar putea împiedica FCSB să câștige titlul în SuperLiga? „El e adevăratul dușman!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB pare cea mai în formă echipă din SuperLiga în acest început de an. La doar patru puncte în spatele liderului Farul, roș-albaștrii vor să spargă gheața și să câștige primul lor titlu din ultimii opt ani. Specialiștii s-au pus de acord și, în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, au dezbătut principalul motiv pentru care vicecampioana poate rata din nou locul 1.

Gigi Becali, considerat principalul inamic în drumul spre titlu al FCSB-ului: „E cel mai mare dușman”

Gigi Becali a ieșit din nou la declarații după FC Voluntari – FCSB 1-2. Patronul roș-albaștrilor l-a ridicat în slăvi pe Florinel Coman și l-a criticat pe Deian Sorescu. „Cel mai mare dușman al FCSB-ului e Gigi în acest moment.

ADVERTISEMENT

Dacă îi lasă pe cei care sunt acolo, care fac antrenamentele, care fac ciclul săpămânal, fac fazele fixe, înțeleg ceea ce se întâmplă în vestiar și îi văd pe jucători care sunt cei mai în formă, îl ascultă pe MM, că el e acolo, o să aibă șanse. Dar dacă intervine Gigi și vrea să îl vândă pe nu știu care”, a declarat Valeriu Răchită, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FCSB are un fan neașteptat în lupta la titlu

Vicecampioană în șase din ultimele șapte sezoane, FCSB are un susținător neașteptat în lupta la titlu. Fost dinamovist și rapidist, Dănuț Lupu, care a făcut dezvăluiri bombă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre relația cu Hagi și Iordănescu, are doar cuvinte de laudă pentru fotbaliștii roș-albaștrilor și nu își dorește ca CFR Cluj să ia din nou campionatul.

ADVERTISEMENT

„Pe mine nu mă deranjează că intervine Gigi. Pentru mine e un lucru îmbucurător, cu toate că n-am fost niciodată stelist sau fecesebist, e dezinvoltura cu care joacă fotbaliștii la ora actuală și plăcerea cu care joacă. Ăsta e meritul lui Pintilii.

Eu am spus, mi-aș dori să câștige campionatul Farul, FCSB, Craiova și nu CFR. Nu că am ceva cu CFR. Jos pălăria pentru ce face Dan Petrescu acolo, dar eu cred că jucătorii români sunt peste cei străini și ar merita să ia campionatul o echipă care folosește jucători români și nu străini.

ADVERTISEMENT

Pentru că ne plângem că nu avem echipă națională, dar lăudăm toți jucătorii străini și ce facem? Nu putem avea o echipă națională atâta timp cât noi nu încurajăm jucătorii români. Asta e problema mea și de aceea vreau să câștige campionatul orice echipă și nu CFR.

Și trebuie să recunoaștem că FCSB are niște jucători foarte buni. Și uite că dacă sunt lăsați sau au găsit liniștea asta cu Pintilii, joacă. Ultimele două meciuri au jucat”, a declarat Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O puteți viziona pe diferite rețele de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT
Tags: