Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 14 februarie. Horia Ivanovici face show împreună cu invitații Dănuț Lupu, Vivi Răchită și Robert Niță. Cum și unde se poate vedea emisiunea

Marți, 14 februarie, de la ora 10:30, Horia Ivanovici face show la o nouă emisiune Fanatik SuperLiga alături de invitații Dănuț Lupu, Vivi Răchită și Robert Niță.
14.02.2023 | 10:13
Fanatik SuperLiga marti 14 februarie Horia Ivanovici face show impreuna cu invitatii Danut Lupu Vivi Rachita si Robert Nita Cum si unde se poate vedea emisiunea
Marți, 14 februarie, de la ora 10:30, Horia Ivanovici face show la o nouă emisiune Fanatik SuperLiga alături de invitații Dănuț Lupu, Vivi Răchită și Robert Niță. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-o nouă ediție incendiară a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vor diseca ultimele două meciuri din etapa a 25-a din SuperLiga și se vor face calculele pentru intrarea în play-off.

Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, marți, 14 februarie 2023, ora 10:30. Show alături de invitații Dănuț Lupu, Vivi Răchită și Robert Niță

O nouă emisiune, o nouă serie de informații exclusive alături de invitații Dănuț Lupu, Vivi Răchită și Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, marți, 14 februarie 2023, de la ora 10:30. Vom fi cu ochii pe tot ce s-a întâmplat mai interesant în ultima rundă.

ADVERTISEMENT

Luni au avut loc ultimele două partide din etapa a 25-a din SuperLiga, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Chindia Târgoviște și Petrolul Ploiești – FC Hermannstadt, ambele cu implicații majore la ocuparea locului 6, ultimul care asigură participarea în play-off.

Vom trage toate concluziile, vom face calcule și vom face spectacol la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI alături de invitați de marcă, precum Dănuț Lupu, Vivi Răchită și Robert Niță.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 14 FEBRUARIE 2023

Emisiunea se ridică la cote maxime, astfel partenerii sunt pe măsură. Alături de noi este SUPERBET, sponsorul principal, în timp ce sponsorul premium Aqua Carpatica ne menține în formă.

Invitați de gală la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Dănuț Lupu, Vivi Răchită și Robert Niță se vor afla în platou marți, 14 februarie 2023, de la ora 10:30

La fel ca la fiecare ediție, FANATIK SUPERLIGA va face spectacol și vă va ține la curent cu toate exclusivitățile din lumea sportului. În ediția trecută s-a discutat foarte mult despre cartonașul roșu pe care arbitrul Radu Petrescu nu i l-a acordat lui Malcom Edjouma, despre transferul pe care vrea să-l facă CFR Cluj înaintea partidei cu Lazio, dar și de ce a scăpat Adrian Mititelu de înjurături la întâlnirea Rapid – FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Ca de fiecare dată, din emisiune nu va lipsi rubrica ”Superfanii etapei”, în care ”fanaticii” sportului rege își pot spune păsul cu privire la echipele favorite, realizările alături de idoli sau deziluziile după un meci pierdut. Voi cu voi despre echipa iubită, la Fanatik SuperLiga!

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 14 FEBRUARIE 2023

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! Marți, 14 februarie, începând cu ora 10:30, urmează o nouă ediție de colecție. Ne puteți urmări pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, pe contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe twitch pe contul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea Fanatik SuperLiga oricând vreți voi sunt foarte simpli:

  • 1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  • 2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  • 3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  • 4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel

NU UITAȚI: înainte și după fiecare etapă Horia Ivanovici vă provoacă „SĂ FACEM SHOW!” la FANATIK SUPERLIGA! „Revista de front” a fotbalului românesc! În exclusivitate pe FANATIK: site, youtube, facebook, Tik Tok! În fiecare luni, marți și vineri! FII FANATIK CU HORIA IVANOVICI!

ADVERTISEMENT