Sport

Gigi Becali îl ridică în slăvi pe Florinel Coman. Critici pentru Deian Sorescu: „Dacă ai emoții, stai, tată, că intră Crețu!”. Ce spune de Edjouma

Gigi Becali, patronul FCSB, e extrem de bucuros după victoriile cu CFR și Voluntari, însă tot l-a criticat pe Deian Sorescu. Ce spune de Florinel Coman și de ce nu pleacă Edjouma.
14.02.2023 | 14:25
Gigi Becali il ridica in slavi pe Florinel Coman Critici pentru Deian Sorescu Daca ai emotii stai tata ca intra Cretu Ce spune de Edjouma
Gigi Becali e sigur că FCSB va reuși să câștige titlul în acest sezon, după 8 ani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e euforic după ce FCSB s-a apropiat la doar cinci puncte de liderul Farul Constanța, iar patronul este în sfârșit mulțumit de Florinel Coman, după ce l-a criticat mai tot timpul.

Gigi Becali, satisfăcut de jocul FCSB-ului: „Bucuria mai mare e că jucăm frumos și în viteză”

Gigi Becali a făcut primele declarații după meciul câștigat cu 2-1 la FC Voluntari și deja se vede cu mâna pe titlu: „E bucurie că am obținut o nouă victorie. Dar bucuria mai mare e că jucăm frumos și în viteză. E greu să fim opriți. Avem jucători valoroși e greu să fie opriți din a marca. La ce arată echipa acum și la ce se întâmplă, suntem campioni. Și echipa va mai crește”.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB, urmează derby-ul cu Universitatea Craiova, iar Gigi Becali are un singur semn de întrebare în privința echipei: „Coman nu mai poate fi scos din echipă, chiar dacă rămâne Tavi Popescu. A început să fie mare bombă, ca pe vremuri. El va mai crește. Nu ați văzut ce ușurință are? Stă cu mingea la picior și pleacă imediat de lângă adversar, care parcă încremenește.

Aveam dilema asta, cu Florinel Coman și Tavi Popescu. Și poate a făcut Dumnezeu așa, să ia Olaru un galben. Da, vor juca amândoi. Nu ai cum altfel”, a mai spus Gigi Becali, despre situația creată în urma suspendării mijlocașului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu vrea să îi dea drumul lui Malcom Edjouma: „Dumnezeu a făcut să-l țin. Bă, e fotbalist! Ce să mai?”

Malcom Edjouma e pe val la FCSB, iar Gigi Becali se felicită că nu l-a vândut până acum: „Nu se pune problema ca la asta să plece cineva. Uite, Dumnezeu a făcut să-l țin pe Edjouma. Bă, e fotbalist! Ce să mai? E fotbalist valoros. Acum nu mai e de vânzare. Depinde echipa de el”.

În schimb, viitorul lui Deian Sorescu la FCSB e incert: „E jucător bun. Dar vrei să spun? Bă, el era altceva. Când avea mingea la picior, urca. Acum văd că o dă în spate. Băi, nu ai venit aici să dai mingea în spate. Dacă ai emoții, stai, tată, că intră Crețu.

ADVERTISEMENT

Ori joci ca la Dinamo, ori să fii sănătos! Tot el e favorit acum să joace, dar dacă are un kilometru în față și nu urcă, așa cum o făcea… Nu faci așa. Joacă ce jucai la Dinamo! De aceea te-am luat”, i-a transmis patronul jucătorului.

Ce spune Gigi Becali despre revenirea lui Iulian Cristea și de gafele lui Dawa: „O să îl vedem cu Craiova”

FANATIK a anunțat că Gigi Becali nu crea să îl mai vadă pe Joyskim Dawa în primul unsprezece, iar fundașul central camerunez nu va juca nici cu Universitatea Craiova: „Nu știu care e mai util între Cristea și Dawa. Depinde de jocuri. Pe Cristea să-l vedem cu Craiova. Mă întrebați după. Dawa e jucător valoros.

ADVERTISEMENT

Face greșeli, dar e puternic și are viteză. Ai nevoie de jucători de acest gen când joci cu echipe tari”, a mai spus Becali despre jucătorul care nu a fost în lot nici Voluntari, invocând probleme personale, care l-au forțat să plece de urgență în Franța.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: