Life

Cine câștigă Survivor România 2023. Jorge, fostul Faimos, a făcut dezvăluiri: „Trei favoriți”

Jorge a spus cine va câștiga, din punctul său de vedere, Survivor România 2023. Artistul avea mari șanse să plece chiar el cu trofeul acasă.
26.02.2023 | 17:43
Cine castiga Survivor Romania 2023 Jorge fostul Faimos a facut dezvaluiri Trei favoriti
Jorge a spus cine crede că va câștiga Survivor România 2023. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Din cauza accidentării la genunchi, Jorge a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România 2023, cu toate că mulți îl vedeau ca pe un potențial câștigător. Acum, artistul a spus cine va pleca acasă cu marele premiu, din punctul său de vedere.

Jorge a spus cine va câștiga Survivor România 2023

Jorge a fost una dintre surprizele de la Survivor România 2023. Artistul a dat dovadă de multă îndemânare, pe traseu se descurca excelent și aducea puncte echipei de Faimoși, însă un accident l-a scos din joc mai repede decât și-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT

În timpul unui traseu, artistul s-a lovit grav la genunchi, iar la următorul consiliu, domnul Dan l-a anunțat că, din motive medicale, pentru a primi îngrijirile corespunzătoare, trebuie să părăsească competiția. 

Ironia a făcut ca accidentarea să aibă loc chiar după o discuție aprinsă cu DOC, în care rapper-ul l-a avertizat să aibă grijă, pentru că soarta ar putea face să „se lovească la degetul mic”, dar Jorge nu-l consideră pe fostul său coechipier vinovat.

ADVERTISEMENT

„Cred că este o combinație interesantă între neatenție, ploaie, dorință de a câștiga și nebunia mea. Nu are nicio legătură cu ghinionul sau blestemul cuiva, ci pur și simplu un moment nepotrivit care s-a întâmplat pentru că așa a fost voia Domnului. Eu mereu spuneam că sunt în competiție cât e spre binele meu absolut și al copiilor mei.

Probabil, Dumnezeu a zis – Atât a fost pentru tine, mergi acasă. Am plâns de frustrare, mă durea, dar mai mult era o frustrare decât o durere în sine. E o ruptură de menisc care a avut loc pentru că așa trebuia să se întâmple”, a declarat Jorge pentru tvmania.ro.

ADVERTISEMENT

Jorge are trei favoriți la Survivor România 2023

Jorge, care a mărturisit că în timpul petrecut în junglă a dezvoltat o relație aparte cu Dumnezeu și s-a raportat altfel la divinitate, recunoaște că nu a avut „antrenamentul” necesar pentru conflicte, dar și că, de acasă, totul pare mult mai ușor decât este, de fapt.

La Survivor România 2023 a avut ocazia să-i cunoască, pe unii mai bine decât pe alții, atât pe Faimoși, cât și pe Războinici. Dintre foștii săi colegi, cel mai tare l-a impresionat Ștefania, iar din tabăra albastră Andrei Krișan și Alin Chirilă. Astfel, artistul a spus și cine crede că va câștiga marele premiu în acest sezon.

ADVERTISEMENT

„În acest moment, de la Faimoși o văd pe Ștefi, însă nu știi cine mai apare în triburi. Iar de la Războinici, surprinzător, deși Alin este puternic și are toată nebunia și abilitățile, cred că și Dan este un candidat bun pentru a câștiga. Am trei favoriți, doi pe care-i văd clar, Ștefi, Dan Ursa și unul, cu semnul întrebării, Alin Chirilă”, a dezvăluit Jorge.

Jorge urmează să se opereze

Momentan, Jorge se bucură de o vacanță împreună cu soția și copiii- care i-au lipsit cel mai mult cât a fost la Survivor România 2023- iar apoi, la întoarcerea în țară, se va opera la genunchi și va începe recuperarea.

„Recuperarea încă nu a început, aștept să mă operez. Chiar astăzi voi discuta cu domnul doctor pentru a stabili data la final de februarie sau început de martie. Iar după operație voi avea o perioadă în care nu voi avea voie să pășesc. E o ruptură de menisc și va fi nevoie de o recuperare mai intensă”, a explicat fostul concurent de la Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT