Life

Cine e Anzhu Pathak de la Chefi la Cuțite. Concurentul le-a preparat burger din carne de de țestoasă celor trei chefi

Cine este Anzhu Pathak, concurentul de la Chefi la Cuțite, care a preparat burger din carne de broască țestoasă. Povestea sa de viață.
05.04.2023 | 00:18
Cine e Anzhu Pathak de la Chefi la Cutite Concurentul lea preparat burger din carne de de testoasa celor trei chefi
De ce a venit Anzhu Pathak în România. Sursa foto: captură youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sezonul 11 al emisiunii culinare, Chefi la Cuțite, este plin de surprize. Un concurent pe nume Anzhu Pathak a preparat un burger ce nu s-a mai întâlnit, cu carne din broască țestoasă. I-a impresionat pe jurații competiției de pe Antena 1.

Anzhu Pathak, concurentul care a gătit burger din carne de țestoasă la Chefi la Cuțite. Cu ce se ocupă

Anzhu Pathak a străbătut mări și țări ca să pună piciorul în platoul Chefi la Cuțite. Mai exact, a venit tocmai din Los Angeles, California, ca să-și demonstreze iscusința în bucătărie. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea nu au știut de la bun început ce au gustat.

ADVERTISEMENT

Anzhu Pathak și-a spus o parte din povestea de viață, în fața telespectatorilor. Bărbatul provine dintr-un teritoriu hindus și dintotdeauna carnea a fost alimentul său forte. Încă din copilărie tatăl său a încercat să-l obișnuiască să crească animale și să se hrănească apoi cu ele.

Mai târziu, când a devenit la rândul său adult, și-a dat seama că îi place vânătoarea, mai exact, de animale exotice. Captează de la broaște țestoase, până la crocodili, antilope, ștruți, lame sau cervide. Carnea lor o distribuie apoi în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

În meseria sa, Anzhu Pathak are o regulă. Nu vânează femele, ci doar masculi. Mai mult, obișnuiește și să consume carnea crudă, după ce vânează animalele exotice. Iubește să mănânce și să petreacă timp în bucătărie, pentru a-i impresiona pe cei dragi.

”Eu provin dintr-un teritoriu hindus. Fac parte din casta brahmanilor hinduși. Fac afaceri cu carne. Încă din copilărie, tatăl meu m-a crescut cu animalele. Am început cu vită, pui și porc. Apoi, încet, încet, am participat la vânătoare. Și asta a devenit pasiunea mea. Cresc animale exotice pentru carne, pe care le sacrific. Furnizăm carne peste tot în lume. Carne de struț, carne de emu, carne de cervide, carne de antilopă, carne de aligator, carne de alpaca, carne de lamă.

ADVERTISEMENT

Pentru mine nimic nu este exotic. Mâncarea este hrană. Îmi place să mănânc, iubesc mâncarea. Îmi place să gătesc! (…) Primul lucru pe care îl fac când sacrific animalele, este să mănânc carne crudă. Eu nu sacrific femelele. Punct! Asta este legea mea. Singurele animale care sunt sacrificate sunt exemplarele masculine. Și doar după ce au ajuns la maturitate.”, a spus concurentul, la Antena 1.

Reacția juraților după ce au gustat din burgerul cu carne de broască țestoasă

Chefii au rămas surprinși când au aflat ce au mâncat. Nu și-au dat seama, iar Anzhu i-a surprins și mai mult când le-a precizat că este o raritate broasca de țestoasă în SUA. Asta deoarece este foarte scumpă și nu și-o permite oricine. Costă în jur de 80, 90 de dolari/kg. Mai mult, nimeni nu ar mai fi venit până acum cu ideea unui burger din carne de broască țestoasă.

ADVERTISEMENT

Anzhu are planuri de afaceri și în România. El vrea să cumpere și să dea mai departe carnea de urs. A surprins din nou pe toată lumea din platou și de acasă, când a mărturisit că a vândut odată, cu 10.000 de dolari, organul sexual al unui mascul leu.

ADVERTISEMENT