Life

Cine e bărbatul care are 16 copii cu 15 femei. S-a lăsat de școală și a vrut să-și însceneze moartea

Cine e bărbatul care are 16 copii cu 15 femei? Acesta s-a lăsat de școală de la o vârstă fragedă și a ajuns să însceneze propria moarte.
05.04.2023 | 09:25
Cine e barbatul care are 16 copii cu 15 femei Sa lasat de scoala si a vrut sasi insceneze moartea
Cine e bărbatul care are 16 copii cu 15 femei. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Cine este bărbatul care a făcut 16 copii cu 15 femei diferite. Acesta s a lăsat de școală la o vârstă fragedă și chiar a vrut să își însceneze moartea.

Cine e bărbatul care are 16 copii cu 15 femei

Keith MacDonald, acum în vârstă de 37 de ani, a avut o viață amoroasă foarte complicată. Acesta a făcut 15 copii cu 16 femei diferite până la această vârstă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a devenit cu adevărat faimos în anul 2010, când deja era tatăl a multor copii cu femei diferite. Bărbatul devenise tatăl a șase copii până la vârsta de 20 de ani și a refuzat să folosească orice fel de metode contraceptive.

El s-a bazat, în schimb, pe femeile cu care a întreținut relații sexuale crezând că acestea folosesc pastile pentru a nu rămâne gravide. 

ADVERTISEMENT

“Nu este vina mea – am crezut că toate luau pilule contraceptive. Fetele continuă să vină la mine”, spunea Keith MacDonald într-un interviu trecut, scrie Mirror.

Aceeași concepție a avut o despre toate femeile cu care s-a iubit, astfel că a devenit tată pentru prima dată la doar 15 ani, moment în care a renunțat la școală.

ADVERTISEMENT
Cine e bărbatul care are 16 copii cu 15 femei
Cine e bărbatul care are 16 copii cu 15 femei. Foto: Colaj Fanatik / Facebook

Bărbatul care are 16 copii cu 15 femei a încercat să-și însceneze propria moarte

Bărbatul nu era nici un fan al muncii și a lucrat de puține ori după ce a părăsit școala, considerând că lucrul este plictisitor. Ba mai mult, el a cerut și o indemnizație de la stat de incapacitate de muncă spunând că are dureri de spate.

Keith MacDonald a încercat să își însceneze propria moarte atunci când i-a venit pe lume cel de al nouălea copil. Totul se întâmpla în anul 2011, potrivit unei fostei iubite.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a mai declarat că mulți dintre copiii săi au fost concepuți în autobuzele cu etaj din Marea Britanie. Acum, Keith MacDonald are o relație stabilă din anul 2015 cu una dintre femeile care i-a făcut un copil.

Este vorba despre cel de al 16-lea fiu al bărbatului. Aceștia au recunoscut că au o relație permanentă, iar iubita acestuia a negat că el ar fi devenit tată pentru o pereche de gemeni în pandemie.

ADVERTISEMENT
Tags: