Sport

Cine e cel mai bun fotbalist din SuperLiga. Mitică Dragomir, analiză dură

Mitică Dragomir a făcut o analiză dură și s-a pronunțat în privința celui mai bun fotbalist din actualul sezon din SuperLiga.
23.09.2023 | 17:10
Cine e cel mai bun fotbalist din SuperLiga Mitica Dragomir analiza dura
Mitică Dragomir a făcut topul celor mai buni jucători din SuperLiga. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre Darius Olaru, pe care îl consideră cel mai bun fotbalist la ora actuală.

Cine e cel mai bun fotbalist din SuperLiga

Dumitru Dragomir a vorbit la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre cel mai bun fotbalist din SuperLiga 1, fiind de părere că Darius Olaru este jucătorul cel mai în bun din campionat:

ADVERTISEMENT

„Ca portari sunt doi: Moldovan și Târnovanu. Nicidecum Florinel, e jucător bun, fără moral de competiție mare. Nu va fi vândut pe 10 milioane. Trei milioane aș da pe el, dar mai sunt 3-4 mai buni ca el la FCSB.

Olaru este peste toți, eu zic că e cam cel mai bun din România. El și vârful de atac de la CFR Cluj, de Bîrligea zic. Ei doi și mai spun și despre Octavian Popescu”.

ADVERTISEMENT

„La Craiova e o rezervă, dar jucător de națională și nu-l vede nimeni!”

Dumitru Dragomir a continuat și a spus că Mihai Căpățînă este unul dintre cei mai buni fotbaliști din țară, chiar dacă acesta este mai mult rezervă la Universitatea Craiova.

Fostul șef al LPF consideră că dacă ar fi folosit pe poziția de fundaș dreapta, Căpățînă ar putea rezolva problema naționalei României privind postul de fundaș dreapta, pentru următorii zece ani.

ADVERTISEMENT

„La Craiova e un jucător, care nu e titular, dar e de echipă națională, după mine. Căpățînă e unul dintre marii jucători ai acestei țări, dar nu-l vede nimeni.

Eu dacă îl luam pe Căpățînă, îl puneam fundaș dreapta și rezolvam problema echipei naționale pentru zece ani. Are capacitate de efort ieșită din comun și l-am studiat.

ADVERTISEMENT

„Și Bancu e foarte bun! Olaru, pe primul loc, Bancu e pe locul doi și Tavi Popescu e pe locul trei”, a mai spus Mitică Dragomir, la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

Cine e CEL MAI BUN FOTBALIST din SuperLiga | Mitica Dragomir, ANALIZA DURA

ADVERTISEMENT