Sport

Darius Olaru mai vrea jucători la FCSB: „Așteptăm întăriri!”. Video exclusiv

Darius Olaru a spus că mai vrea jucători la FCSB până când se va încheia perioada de mercato de vară, fiind de părere că este nevoie de întăriri.
12.07.2023 | 21:13
Darius Olaru mai vrea jucatori la FCSB Asteptam intariri Video exclusiv
Darius Olaru mai vrea jucători la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Darius Olaru a vorbit și despre motivele pentru care FCSB are șanse mai mari la titlu decât în sezonul precedent, făcând o promisiune pentru suporterii „roș-albaștrilor”.

Darius Olaru mai vrea jucători la FCSB

La prezentarea noilor echipamente, Darius Olaru a spus că și-ar mai dori jucători la FCSB, care să întărească lotul pentru noul sezon din SuperLiga 1, având și o promisiunea pentru fanii echipei:

ADVERTISEMENT

„Cred că avem niște jucători buni, o experiență, care ne va ajuta în acest an să ne îndeplinim obiectivul, să câștigăm campionatul, pe care îl așteptăm de foarte mult timp!

Da, așa este, au plecat mulți jucători, dar perioada de transferuri e în continuare deschisă și mai așteptăm întăriri. Tot timpul începutul de campionat e puțin mai greu, pentru că nu avem ritm de joc, nu avem meciuri în picioare și încercăm să începem cu brio și să obținem rezultatele pe care ni le dorim”.

ADVERTISEMENT

„Dacă ar fi să caracterizez într-un cuvânt meciul din Ghencea cu Dinamo aș spune ’Dorință’, pentru că ne doream foarte mult să jucăm în Ghencea de mult timp. Pentru public e cel mai important faptul că ne întoarcem în Ghencea.

Primul meci se va juca fără spectatori. Ne dorim să jucăm cât mai multe meciuri în Ghencea, să vedem dacă se va putea realiza acest lucru”, a mai spus Darius Olaru, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„O să fac tot ce depinde de mine!”

Darius Olaru a continuat și a spus ce echipe se vor bate la titlu, în opinia lui, dar și despre Dinamo dacă are forța să ajungă în play-off: „Sunt mai multe echipe puternice, cred că play-off-ul va fi foarte puternic și acolo se va face diferența. Ca anul trecut: Farul, CFR, Craiova lui Rotaru.

Dinamo nu știu dacă va avea forță, dar sper să își facă o echipă bună, au jucat un fotbal frumos la Liga 2, vom vedea, nu știu dacă au puterea de a juca în play-off în acest sezon”.

ADVERTISEMENT

„O să fac tot ce depinde de mine ca împreună cu colegii mei să le facem pe plac suporterilor și să câștigăm campionatul!”, a mai spus căpitanul vicecampioanei României.

  • 25 de ani are Darius Olaru
  • 5.300.000 de euro este cota de piață a lui Darius Olaru, conform transfermarkt.com

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: