ADVERTISEMENT
News

Cine e cel mai tânăr pacient mort în România de coronavirus. Avea numai 18 ani

Autor: Alexandru Năstase | 24.08.2020 | 16:16
Cine e cel mai tânăr pacient mort în România de coronavirus. Avea numai 18 ani
Pacientul suferea de cancer și a încetat din viață în județul Galați. Sursa foto - hepta.ro

FANATIK îți spune cine e cel mai tânăr pacient mort în România de coronavirus. Astfel, persoana de 18 ani al cărei deces a fost consemnat în raportul zilnic privind situaţia îmbolnăvirilor cu noul coronavirus transmis de Grupul de Comunicare Strategică este un tânăr din Galaţi.

ADVERTISEMENT

Acesta devine cel mai tânăr pacient răpus de COVID-19 în România. Potrivit autorităţilor de sănătate publică din Galaţi, tânărul de 18 ani răpus de coronavirus suferea de cancer.

Acesta a murit într-un spital suport pentru tratarea bolnavilor de COVID 19. În judeţul Galaţi, au fost raportate 17 cazuri de coronavirus.

ADVERTISEMENT

El este cel mai tânăr pacient mort în România de coronavirus

De remarcat că județul Galați a ajuns la un total de 3057 de bolnavi de la debutul crizei sanitare. Dintre aceştia 2441 s-au vindecat, însă 150 au decedat.

8 persoane din Galaţi cu COVID 19 sunt la Terapie Intensivă, luni. La nivelul acestui judeţ s-au efectuat până acum 29.954 de teste pentru depistarea coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Alte 825 de cazuri noi de COVID-19 au fost anunţate de Grupul de Comunicare Strategică, bilanţul îmbolnăvirilor fiind de 79.330. De asemenea, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 37 de decese, totalul fiind 3.309.

Cinci judeţe – Bistriţa-Năsăud, Caraş Severin, Covasna, Satu Mare, Sălaj – nu au raportat niciun caz nou. ”Până astăzi, 24 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 79.330 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 35.517 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 9.574 de pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare. 

ADVERTISEMENT

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 825 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, indică datele transmise luni.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 285 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!