News

Cine e, de fapt, Alexandru Bălan ”Colo”. Vloggerul nu e la primul moment controversat. Ce a mai făcut

02.06.2020 | 08:21
Cine e de fapt Alexandru Balan Colo Vloggerul nu e la primul moment controversat Ce a mai facut
Cine e, de fapt, Alexandru Bălan ”Colo”. Vloggerul nu e la primul moment controversat. Ce a mai făcut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alexandru Bălan, un vlogger care este urmărit pe canalul de Youtube de peste 850.000 de persoane, a ajuns în atenția publică din cauza declarațiilor controversate pe care le-a făcut la adresa minorelor, instigând la viol și acte la violență. Tânărul, cunoscut ca și „Colo” se pare, însă, că nu este la primul moment de acest gen.

Vloggerul ”Colo”, mărturisiri incendiare despre iubita sa

”Colo”, așa cum este cunoscut în mediul online Alexandru Bălan, povestește pe canalul său de Youtube momente controversate din viața sa privată, acesta fiind și motivul pentru care a ajuns în atenția polițiștilor. După ce a instigat la viol și acte de violență a mai ieșit la iveală un alt videoclip în care discută despre relațiile intime cu iubita sa.

ADVERTISEMENT

Alexandru Bălan a vorbit fără perdea despre relațiile intime pe care le-a avut de-a lungul timpului cu partenera sa de viață, Alexandra, fanii fiind de-a dreptul revoltați de dezvăluirile sincere ale acestuia.

”Colo” a mărturisit că trupul iubitei sale scoate sunete ciudate în timpul partidelor de amor, însă dezvăluirea sa nu a fost pe placul fanilor care au declarat că nu au ce învăța din vloggurile lui.

ADVERTISEMENT

Cine este Alexandru Bălan,vloggerul controversat de pe Youtube

Alexandru Bălan este un tânăr din București, în vârstă de 28 de ani, care a ajuns să fie cunoscut pe rețelele de socializare datorită dezvăluirilor sincere și fără perdea pe care le face pe canalele sale.

Tânărul a terminat liceul având specializarea de electrician și lăcătuș mecanic, iar după ce a terminat studiile postliceale s-a înscris în planul de urbanism și cadastru, așadar poate activa și în acest domeniu.

ADVERTISEMENT

Tânărul are o relație de aproape 6 ani cu Alexandra Anghel (24 de ani), dar asta nu-l împiedică să mărturisească că este atras de fetele de liceu. Cei doi s-a cunoscut la finalul liceului fetei, undeva în luna aprilie. Iubita lui ”Colo” este la rândul ei vlogger, tânăra invitându-l adesea pe Alexandru Bălan în filmările sale.

Vloggerul, anchetat de oamenii legii pentru instigare la violență

Oamenii legii s-au autosesizat după ce vloggerul ”Colo” a instigat într-unul dintre clipurile sale la violență și viol, povestind experiența sa cu o tânără care nici măcar nu ajunsese la vârsta majoratului.

ADVERTISEMENT

„În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a anunțat DGPMB.

Ulterior, Alexandru Bălan și-a cerut scuze pentru postarea făcută, declarând că aceasta a fost făcută în urmă cu foarte mult timp.

ADVERTISEMENT