Life

Cine e, de fapt, Ana Nuță, tânăra de la Românii au Talent care a făcut-o pe Andra să plângă și să-i dea Golden Buzz. Cu ce se ocupă, la doar 20 de ani

Ana Nuță a reușit să impresioneze la Românii au Talent și să obțină un Golded Buzz din parte Andrei.
17.02.2024 | 12:15
Cine e de fapt Ana Nuta tanara de la Romanii au Talent care a facuto pe Andra sa planga si sai dea Golden Buzz Cu ce se ocupa la doar 20 de ani
Ana Nuță a obținut un Golden Buzz de la Andra, la Românii au Talent / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Nuță are 20 de ani și, pe scena de la Românii au Talent de la Pro TV, a reușit să o facă pe Andra să plângă de emoție. Talentul ei indiscutabil i-a adus și un Golden Buzz. Povestea ei de viață este însă, cu adevărat, impresionantă.

Cine este Ana Nuță, tânăra care a luat Golden Buzz la Românii au Talent

La doar 20 de ani, Ana Nuță se anunță ca un adevărat talent când vine vorba de muzică. Tânăra, care cântă de la o vîrstă fragedă, și-a demonstrat, până la apariția de la Pro Tv, talentul doar în biserică, acolo unde e în cor.

ADVERTISEMENT

Culmea, cântăreața de doar 20 de ani, nu a fost încurajată să îmbrățișeze o carieră artistică. Cea care s-a opus, la început, a fost chiar mama ei, femeia dorindu-și ca Ana Nuță să o urmeze în carieră. Să se facă învățătoare. La început, Ana și-a ascultat mama și, timp de doi ani, a urmat cursurile unui liceu pedagogic.

Doar că, la un moment dat, și-a dat seama că meseria de învățătoare nu i s-ar potrivi. Și, după îndelungi insistențe, a reușit să își convingă mama să o lase să își urmeze pasiunea. Aceea de a cânta. Doar că atunci când se pregătea să urce pe scene, a izbucnit pandemia.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, până la urmă, perseverența ei a dat roade. Și, vineri, 16 februarie 2024, o țară întreagă a văzut cât este de talentată. De altfel, felul în care a cântat a făcut-o pe Andra să plângă de emoții înainte de a apăca butonul de Golden Buzz.

Jurații Românii au Talent, impresionați de talentul tinerei Ana Nuță

„Este un moment unic la Românii au talent. Atât de multă emoție într-un  moment n-am mai simțit. Mi-a plăcut enorm! Ești foarte talentată, iar dacă astăzi ai vrut să pui o cărămidă la ceea ce vrei să faci, ai pus mai mult decât o cărămidă! Ai ridicat un adevărat etaj. Ne-a plăcut foarte mult și îți doresc mult succes”, a spus Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

Emoționată peste măsură, Andra, cu lacrimi în ochi, a apăsat butonul de Golden Buzz pentru Ana Nuță. „Ce mi-ai făcut tu mie, Ană! M-ai făcut foarte fericită pentru că mi-ai demonstrat încă o dată că întâlnesc oameni talentați și înzestrați cu har de la Dumnezeu.

Nu mă pot abține din plâns, asta mi-a dat interpretarea ta. Este un dar de la Dumnezeu ce ai primit și ai mare, mare grijă de el. Atunci când muzica pentru mine e dincolo de orice cuvânt, următorul meu pas e să mă ridic, să mă înclin și să apăs acest buton”, a spus și Andra, conform Pro Tv. Iar laudele nu s-au rezumat la emisiune, Andra dedicându-i chiar și o postare pe conturile ei de socializare.

ADVERTISEMENT

”Cu inima bătând tare și ochii plini de emoție, am apăsat butonul Golden Buzz pentru un talent extraordinar care mi-a atins sufletul cu vocea sa divină. A fost un moment magic, în care am simțit că muzica ne unește într-un mod unic”, a notat vedeta.

Ana Nuță, fata de Golden Buzz, pe lângă talent, are și o poveste de viață impresionantă. Ea a rămas fără tată încă de mică. Acesta este și motivul pentru care, acum, cântă muzică duhovnicească în corul bisericii. Încercările prin care a trecut, a spus tânăra, au făcut-o să se apropie și mai mult de Dumnezeu și, cântând în corul bisericii, simte că El îi este și mai aproape.

ADVERTISEMENT