Life

Cine e Izabela Novac, jucătoarea de tenis care a impresionat la Chefi la cuțite. Tânăra are o poveste de viață emoționantă

Cine este Izabela Novac, sportiva de la Chefi la cuțite care i-a uimit pe cei trei bucătari. Tânăra practică tenisul de mică.
06.09.2022 | 22:27
Cine e Izabela Novac jucatoarea de tenis care a impresionat la Chefi la cutite Tanara are o poveste de viata emotionanta
Cine este Izabela Novac, sportiva care i-a uimit pe jurații de la Chefi la cuțite. Ce sacrificii a făcut pentru tenis. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine e concurenta în vârstă de 22 de ani care a impresionat în cadrul emisiunii culinare de la Antena 1. Sportiva are o poveste de viață emoționantă, precizând că de-a lungul anilor a făcut multe sacrificii pentru pasiunea sa.

Cine este Izabela Novac, sportiva care i-a uimit pe jurații de la Chefi la cuțite. Ce sacrificii a făcut pentru tenis

Izabela Novac e jucătoarea de tenis care a impresionat la Chefi la cuțite. Sportiva de performanță practică tenisul de câmp la echipa Dinamo și are o poveste de viață emoționantă pentru care a făcut multe compromisuri.

ADVERTISEMENT

A venit în cadrul show-ului culinar mulțumită bunicii sale, care a susținut-o, dar și pentru că i-a promis lui Cătălin Scărlătescu în urmă cu câțiva ani. Tânăra de 22 de ani l-a întâlnit pe chef la Drobeta-Turnu Severin de unde este originară.

„Am început tenisul de performanță la vârsta de 9 ani, în orașul meu natal. Cred că din iubire pentru tata am început să practic acest sport. Mi-a plăcut foarte mult să fiu pe teren.

ADVERTISEMENT

Era un prilej de a vedea lumea și să cunosc, să evoluez. La vârsta de 14 ani eram deja pe locul 67 la juniori în lume. La sfârșitul lui 2021 am fost obligată să renunț la tenis pentru un an.

Am avut o problemă cu tendonul stâng, iar ulterior a fost afectat și piciorul drept. Îmi era greu să merg. Vreau să continui cât mă vor ține picioarele să fac ceea ce am făcut pentru că sportul m-a adus aici.

ADVERTISEMENT

Am muncit foarte mult și am făcut foarte multe sacrificii. Nu doar eu am făcut sacrificii, ci și părinții mei. De multe ori nici măcar nu stăteam în resorturi când mergeam în turnee. Am dormit și în gura de metrou pentru tenis, în Spania.

M-am antrenat pe peretele unui cimitir din Tunisia. Genul acesta de povești mi-au pavat drumul până aici”, a spus Izabela Novac la Chefi la cuțite, unde a povestit multe dintre ”peripețiile” prin care a trecut, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT

Izabela Novac, studii. Jucătoarea de tenis e studentă la master

Izabela Novac a demonstrat că este o tânără sportivă care se pricepe de minune și la gătit, chiar dacă a absolvit Facultatea de Istorie a Universității București. A primit trei cuțite din partea juraților de la Chefi la cuțite și va merge în etapa următoare.

Din anul 2021 este merge la master la Studii Medievale, tot în cadrul Universității București. Tânăra a intrat cu media 9,18 și este la buget. Jucătoarea de tenis de câmp continuă să lupte pentru visul ei și să ajungă cât mai sus în clasament.

Mai mult decât atât, concurenta de la Antena 1 și-a depășit limitele după ce a gătit o rețetă inspirație proprie. În altă ordine de idei, Izabela Novac este interesată de politică și susține Partidul Național Liberal.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!