Life

Cine e Izabela Novac, jucătoarea de tenis care a impresionat la Chefi la cuțite. Tânăra are o poveste de viață emoționantă

Cine este Izabela Novac, sportiva de la Chefi la cuțite care i-a uimit pe cei trei bucătari. Tânăra practică tenisul de mică.
06.09.2022 | 22:27
Cine e Izabela Novac jucatoarea de tenis care a impresionat la Chefi la cutite Tanara are o poveste de viata emotionanta
Cine este Izabela Novac, sportiva care i-a uimit pe jurații de la Chefi la cuțite. Ce sacrificii a făcut pentru tenis. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine e concurenta în vârstă de 22 de ani care a impresionat în cadrul emisiunii culinare de la Antena 1. Sportiva are o poveste de viață emoționantă, precizând că de-a lungul anilor a făcut multe sacrificii pentru pasiunea sa.

Cine este Izabela Novac, sportiva care i-a uimit pe jurații de la Chefi la cuțite. Ce sacrificii a făcut pentru tenis

Izabela Novac e jucătoarea de tenis care a impresionat la Chefi la cuțite. Sportiva de performanță practică tenisul de câmp la echipa Dinamo și are o poveste de viață emoționantă pentru care a făcut multe compromisuri.

ADVERTISEMENT

A venit în cadrul show-ului culinar mulțumită bunicii sale, care a susținut-o, dar și pentru că i-a promis lui Cătălin Scărlătescu în urmă cu câțiva ani. Tânăra de 22 de ani l-a întâlnit pe chef la Drobeta-Turnu Severin de unde este originară.

„Am început tenisul de performanță la vârsta de 9 ani, în orașul meu natal. Cred că din iubire pentru tata am început să practic acest sport. Mi-a plăcut foarte mult să fiu pe teren.

ADVERTISEMENT

Era un prilej de a vedea lumea și să cunosc, să evoluez. La vârsta de 14 ani eram deja pe locul 67 la juniori în lume. La sfârșitul lui 2021 am fost obligată să renunț la tenis pentru un an.

Am avut o problemă cu tendonul stâng, iar ulterior a fost afectat și piciorul drept. Îmi era greu să merg. Vreau să continui cât mă vor ține picioarele să fac ceea ce am făcut pentru că sportul m-a adus aici.

ADVERTISEMENT

Am muncit foarte mult și am făcut foarte multe sacrificii. Nu doar eu am făcut sacrificii, ci și părinții mei. De multe ori nici măcar nu stăteam în resorturi când mergeam în turnee. Am dormit și în gura de metrou pentru tenis, în Spania.

M-am antrenat pe peretele unui cimitir din Tunisia. Genul acesta de povești mi-au pavat drumul până aici”, a spus Izabela Novac la Chefi la cuțite, unde a povestit multe dintre ”peripețiile” prin care a trecut, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT

Izabela Novac, studii. Jucătoarea de tenis e studentă la master

Izabela Novac a demonstrat că este o tânără sportivă care se pricepe de minune și la gătit, chiar dacă a absolvit Facultatea de Istorie a Universității București. A primit trei cuțite din partea juraților de la Chefi la cuțite și va merge în etapa următoare.

Din anul 2021 este merge la master la Studii Medievale, tot în cadrul Universității București. Tânăra a intrat cu media 9,18 și este la buget. Jucătoarea de tenis de câmp continuă să lupte pentru visul ei și să ajungă cât mai sus în clasament.

Mai mult decât atât, concurenta de la Antena 1 și-a depășit limitele după ce a gătit o rețetă inspirație proprie. În altă ordine de idei, Izabela Novac este interesată de politică și susține Partidul Național Liberal.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Răvaș misterios găsit la Mănăstirea Văratec, locul unde e îngropată Veronica Micle
Răvaș misterios găsit la Mănăstirea Văratec, locul unde e îngropată Veronica Micle
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română