Life

Cine e Joaquin Bonilla de la America Express 2023. Mexicanul este un nume important în publicitatea din România

America Express 2023 este compusă din nouă echipe. Printre concurenții care vor parcurge Drumul Aurului se află și Joaquin Bonilla, alături de Ovidiu Buta.
09.01.2023 | 19:34
Cine e Joaquin Bonilla de la America Express 2023 Mexicanul este un nume important in publicitatea din Romania
Cu ce se ocupă Joaquin Bonilla de la America Express 2022. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

America Express 2023 începe în doar câteva zile, iar Joaquin Bonilla, alături de Ovidiu Buta, sunt printre concurenții care parcurg Drumul Aurului.

 Joaquin Bonilla de la America Express 2023. Cine este şi cu ce se ocupă

Joaquin Bonilla nu este o figură cunoscută publicului larg din România, însă este cunoscut în lumea artistică drept director artistic. Potrivit kfetele.ro, Joaquin s-a născut în Ciudad de Mexico și are 52 de ani.

ADVERTISEMENT

Joaquin a absolvit Universidad Autonoma Metropolitana, la începutul anilor 2000 și, totodată, în prezent este și story teller, personal brand coach și leader pentru branduri de elită.

Joaquin Bonilla provine dintr-o familie bogată și mai are două surori, mai mari decât el și vitrege, deoarece sunt dintr-o căsătorie anterioară a tatălui său. Mama concurentului este mexicană, iar tatăl provine din Costa Rica.

ADVERTISEMENT

În copilărie, Joaquin a trecut printr-o dramă, deoarece tatăl lui a abandonat familia. Momentul s-a îmbinat cu criza financiară din Mexic, care s-a simțit inclusiv printre ai săi.

Cum a ajuns Joaquin Bonilla în România

Joaquin a ajuns în țara noastră în anul 2000, când a aplicat pentru un job de director de creație cu experiență internațională. Deși locul de muncă era doar pentru patru luni, Joaquin Bonilla nu a vrut să mai plece din România, mai exact, din București.

ADVERTISEMENT

Cu timpul, Joaquin și-a creat în teritoriu propriul brand și a început să colaboreze cu industria FMCG, a mâncării, auto, finanțe și bănci.

Pe lângă toate acestea, Joaquin a avut șansa de a lucra și ca actor. I s-a oferit oportunitatea de a juca rolul unui reporter de modă din America, în filmul “Love by Design”.

ADVERTISEMENT

După terminarea filmărilor pentru peliculă, concurentul de la America Express 2023 s-a declarat uimit de cât presupune profesia de actor. Pentru el totul a fost neașteptat.

Ce legătură este între Ovidiu Buta şi Joaquin Bonilla

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla sunt prieteni buni, dar și colegi de breaslă. Ovidiu Buta face parte tot din lumea modei. El este unul dintre cei mai importanți stiliști și critici de fashion din România.

Ovidiu Bută a avut șansa să lucreze cu nume importante de la Hollywood, printre care: Kanye West, Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Tony Ward sau Sebastian Stan.

Marele premiu pentru care cele nouă echipe se luptă este de 30.000 de euro. Drumul Aurului va fi parcurs pe un traseu de 7.000 de kilometri, din: Mexic, Guatemala și Columbia.

Program TV America Express 2023

Amintim că cele 9 echipe de la America Express 2023 sunt: Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și Dinu, Bie Adam și Mihaela Adam, Puya și Melinda, Bruja și Pufeh, Larisa Iordache și Diana Bulimar.

Deși filmările pentru show-ul Asia Express au avut loc în vara anului trecut, iar show-ul urma să fie difuzat toamna trecută, se pare că producătorii au făcut o modificare.

Drept urmare, Asia Express începe pe 15 ianuarie 2023, de la ora 20.00, la Antena 1. Următoarele episoade vor putea fi văzute tot la Antena 1, în zilele următoare, pe 16, 17, dar și 18 ianuarie, însă începând cu orele 20.30.

ADVERTISEMENT