Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Cine e jucătorul care va decide Dinamo – FCSB?”. Răspunsul surpriză al lui Florentin Petre și pronosticul optimist

Florentin Petre mizează pe echipa sa de suflet în derby-ul Dinamo - FCSB. Mijlocaşul a glumit când a fost întrebat cine va face diferenţa, dar aşteaptă mai mult de la jucătorii săi.
25.11.2023 | 19:03
Cine e jucatorul care va decide Dinamo  FCSB Raspunsul surpriza al lui Florentin Petre si pronosticul optimist
„Cine e jucătorul care va decide Dinamo - FCSB?”. Răspunsul surpriză al lui Florentin Petre și pronosticul optimist. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. “Câinii” sunt în căutare disperată de puncte după un tur dezamăgitor de campionat, dar vor avea o misiune foarte dificilă în faţa liderului.

„Cine e jucătorul care va decide Dinamo – FCSB?” Răspunsul lui Florentin Petre

Florentin Petre a declarat la FANATIK SUPERLIGA că ar fi mizat pe el că va face diferenţa în derby, dacă mai putea juca, dar speră ca elevii lui Burcă să se ridice la nivelul unui derby şi să poată scoate măcar un punct:

ADVERTISEMENT

“Îmi pare rău că nu mai pot să joc, dar aş fi fost favorit. Eu merg pe grup, vreau să văd un grup unit, o echipă unită, care trage cu sufletul şi cu disciplina creată de antrenor. 

Eu mi-aş dori să câştige Dinamo cu 2-1, mă mulţumesc şi cu un egal. Va fi foarte greu”, a spus Florentin Petre la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu: “Victoria asta, dacă va veni, va fi mai mult de moral decât de clasament”

Administratorul special al dinamoviştilor, Andrei Nicolescu, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că o victorie în derby ar aduce mai mult beneficii morale decât în clasament, Dinamo fiind nevoită să lege mai multe rezultate pozitive:

“Este un derby, nu mai trebuie să spun ce reprezintă acest derby. Vom avea determinare şi dorinţă, dar dacă vom avea şi luciditate, vom scoate un rezultat bun.

ADVERTISEMENT

Important este să nu greşim noi primii. Pe noi trei puncte din meciul ăsta ne ajută şi nu prea. Victoria asta, dacă va veni, va fi mai mult de moral decât de clasament.

Tot într-o criză de puncte vom rămâne şi va trebui să continuăm în aceeaşi notă. Va fi victorie de foarte multe puncte, pentru că împotriva rivalilor dacă vom câştiga, punctăm din foarte multe puncte de vedere, metaforic vorbind”, a spus Nicolescu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Florentin Petre a spus cine va decide "Derby de România"

ADVERTISEMENT