News

Moarte tragică pentru un român, în Italia. Mihai s-a electrocutat la locul de muncă, trei copii au rămas fără tată

Tragedie la locul de muncă pentru un român din Italia. Bărbatul, tată a trei copii, a murit electrocutat în timp ce suda.
08.02.2024 | 15:51
Moarte tragica pentru un roman in Italia Mihai sa electrocutat la locul de munca trei copii au ramas fara tata
Un român care muncea în Italia a murit în timp ce suda. Sursa foto: Colaj foto / Hepta.ro / 98.zero.com
ADVERTISEMENT

Un cetățean român în vârstă de 40 de ani și-a pierdut viața în urma unui tragic incident la locul de muncă din Italia. Tragedia s-a petrecut în timp ce bărbatul suda niște tuburi de oțel. Bărbatul era tată a trei copii mici.

Moarte tragică a unui muncitor român în Italia: trei copii au rămas fără tată

Mihai Rediu, era căsătorit și avea trei copii, fiind stabiliți de 16 ani în Mazzarrà Sant’Andrea, Sicilia. Incidentul s-a petrecut în localitatea Terme Vigliatore, din provincia Messina, Sicilia.

ADVERTISEMENT

Moartea bărbatului a survenit în dimineața zilei de miercuri, 7 februarie, în jurul orei 09:00. În momentul accidentului, Mihai Rediu lucra la construcția unei structuri din tuburi de oțel pentru o seră a unui producător de plante, amplasată între satele Rodì și Terme Vigliatore.

Incidentul a survenit în timpul unei operațiuni de sudare, când bărbatul a fost lovit de o descărcare electrică puternică. Eforturile de salvare ale echipelor de intervenție medicală nu au avut succes, iar Mihai Rediu a murit electrocutat.

ADVERTISEMENT

Primarul comunității din Mazzarrà este alături de familie

La locul accidentului au intervenit forțele de ordine, inclusiv carabinierii din Terme Vigliatore și personalul medical de urgență de la 118, pentru a efectua investigațiile necesare și pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga spitalului din Milazzo pentru efectuarea formalităților legale.

ADVERTISEMENT

Primarul Carmelo Pietrafitta, în numele Administrației Municipale și al întregii comunități din Mazzarrà, a transmis sincere condoleanțe familiei îndurerate și a anunțat că toate evenimentele planificate pentru Carnavalul tradițional care se desfășura în acea perioadă vor fi anulate.

Un alt român a decedat în Italia la locul de muncă

Un șofer român de 40 de ani, care conducea un tir și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier grav. Bărbatul se afla într-o cursă pe drumurile din comuna Piazzola sul Brenta, din provincia Padova. Acesta a murit în urma impactului foarte grav.

ADVERTISEMENT
Tags: